eşya depolama
Öne Çıkanlar savaş son durum popeyes şikayet sosyal medya trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm

ABD yargısı Donald Trumpa Dava izni verdi!

Ajanslara son dakika olarak düşen ve bir anda dünya gündemine oturan AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNİN Kendi başkanlarına karşı dava açma kararı oldu. Bu karar Abd de bir bölge yargıcının almış olduğu karar doğrultusunda geldi. Haberin detayı;

ABD'de federal bir yargıcın, ABD Başkanı Donald Trump'ın "yabancı ülkelerden hediye aldığı" iddiasıyla başlatılan dava sürecinin kısmen devam etmesine izin verdiği bildirildi.
Kararı veren Maryland eyaleti yargıcı Peter Messitte, söz konusu davayla ilgili olarak, ilgili savcıların sadece başkent Washington'daki Trump Uluslararası Oteli'ne odaklanması gerektiğini, Trump'ın Florida'daki yerleşkesini ve diğer varlıklarını ise dava dışında bıraktığını belirtti.

TRUMP ULUSLARARASI OTELİ'Nİ HEDEF ALDI

Kararında doğrudan "Trump'ın yabancı ülkelerden hediye almak yoluyla ek gelir sağladığı" iddiasına hiç değinmeyen yargıç, sadece Trump Uluslararası Oteli ile ilgili iddiaların davaya konu edileceğine işaret etti.

Messitte, kararında, ABD'ye gelen yabancı heyet ve temsilcilerin özellikle Trump'a olumlu mesaj vermek için Trump Uluslararası Oteli'nde kalmayı tercih ettiği, bunun da bölgedeki benzer işletmeleri haksız rekabet yoluyla zora düşürdüğü iddiasına işaret etti.

Peter Messitte, Trump'ın ABD Başkanı olmasından ve yabancı heyetlerin oteli bir "bağlantı" olarak görmesinden dolayı ortaya çıkan gelir farkının davaya konu edileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.