eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Almanya'da zincirleme kaza: 6 ölü

Almanya'da yılbaşı gecesinde katliam gibi bir kaza yaşandı. Yılbaşı gecesinde yaşanan korkunç kazada ilk gelen bilgilere göre 6 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Almanya'nın Bavyera eyaletinde Kempten ve Ulm şehirlerini bağlayan A7 Otobanı'nda yaşanan korkunç kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Kazanan ise aşırı sis yüzünden meydana geldiği ve kazadan hemen sonra ise yolun trafiğe kapatıldığı bildirildi.

Yılbaşı gecesinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen korkunç kazada 6 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi. Kazada ise ayrıca 8 kişinin ağır olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Kazaya karışan 8 otomobil ve 3 TIR'da maddi hasar meydana geldi.

Zincirleme kazada ilk olarak 4 araç ile 1 TIR'ın hemen ardından ise 5. araç ile diğer TIR'ların kazaya karıştığı tespit edildi. Kazanın ardından trafik çift yönlü olarak kapatılırken polis, savcı ve olay yeri uzmanı gün boyu çalışmalarına devam etti. Kazadan sonra olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulansta gönderildi. Hava sıcaklığının eksi 7 derece olduğu bölgede, tüm itfaiye ve yardım personeline kahve ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.