eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

MEB son dakika yarın 24 Nisan Pazartesi okullar tatil mi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Pazar gününe denk gelmesi sonrasında öğrenciler ve veliler gözlerini 24 Nisan Pazartesi gününe çevirdi. 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı?

Öğretmen, öğrenci ve velilerin merakla bekledikleri 24 Nisan Pazartesi tatil haberi için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) bir son dakika açıklaması gelmek üzere. 23 Nisan'ın Pazar gününe denk gelmesinden dolayı 24 Nisan Pazartesi gününün okullarda tatil olacağı iddia ediliyor.

24 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ?

Önceki senelerde görmeye alıştığımız tatil haberlerine 24 Nisan'da da rastlayabilme şansımız olabilecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Pazar gününe denk gelmesi yüzünden öğretmen, öğrenci ve velilerin aklındaki soru ise 24 Nisan Pazartesi gününün tatil olup olmayacağı sorusu oldu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM'nin 23 Nisan 1920 günü kurulmasının onuruna, TBMM tarafından sadece Türk çocuklarına değil, bütün Dünya çocuklarına ithaf edilen, her yıl 23 Nisan günü kutlanan, Türkiye'nin milli bayramıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.