eşya depolama

TEOG 2017 sınavı saat kaçta 26 Nisan hangi dersler var

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş olarak adlandırılan TEOG 2017 2. dönem sınavları yarın 26 Nisan Çarşamba günü başlıyor. Peki TEOG sınavı saat kaçta başlayacak?

26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEOG 2. dönem sınavları başlıyor.

TEOG SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

8. sınıf öğrencilerinin katılacağı TEOG sınavının ilk oturumu yarın, ikinci oturumu ise 27 Nisan'da gerçekleştirilecek. İstediği liseye girebilmek için TEOG'da ter dökecek öğrenciler için sınav iki oturumda da 09.00'da başlayacak.

Sınava katılım sağlayacak olan öğrenciler ilk gün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden, ikinci gün de Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil derslerinden sınavlara katılacak.

Ortak sınavlar birinci gün oturumu hakkında detaylar;

Sınav Saati

Ders

Soru Sayısı

Sınav Süresi

09:00

Türkçe

20

40 dakika

10:10

Matematik

20

40 dakika

11:20

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

20

40 dakika

Ortak sınavlar ikinci gün oturumu hakkında detaylar;

Sınav Saati

Ders

Soru Sayısı

Sınav Süresi

09:00

Fen Bilimleri

20

40 dakika

10:10

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük

20

40 dakika

11:20

Yabancı Dil

20

40 dakika

TEOG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı olan "Eğitim Bilişim ağı (EBA)" internet adresi olan "www.eba.gov.tr" üzerinden Haziran ayında açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.