eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi toyota

TEOG 2017 Soru ve Cevap Anahtarı EBA (eba.gov.tr)

TEOG 2017 2. dönem soru ve cevap anahtarı için gözler MEB'e çevrildi. TEOG soru ve cevapları ne zaman saat kaçta açıklanacak? TEOG soru ve cevap anahtarına öğrenciler EBA sisteminde "eba.gov.tr" adresi üzerinden erişebilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan TEOG 2017 2. dönem sınavları sona erdi. Sınava giren öğrenciler TEOG soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladılar.

TEOG 2017 SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye genelinde 1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katıldığı TEOG sınavının soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. MEB'den yapılan açıklamaya göre; 8. sınıflara yönelik 2. dönem TEOG merkezi ortak sınavının soru ve cevapları ile çözüm videolarının 27 Nisan Perşembe günü saat 14.00'ten itibaren www.eba.gov.tr adresinde yayımlanacak.

EBA NEDİR?

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından her bir bireyin kullanımına ücretsiz olarak sunulan çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur.

Eğitim, hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. EBA; okulda, evde, kısacası zamandan ve mekândan bağımsız olarak ihtiyaç duyulan her yerde ve her zaman kullanabilir. Bu da eğitimin dört duvar dışında da gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Bu platformun amacı; bilgi teknolojileri aracılığıyla etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş e-içerikler sunmakta, eğitim ve teknolojideki yenilikleri takip ederek gelişmeye devam etmektedir.

EBA’da bulunan e-içerikler, alanında uzman ekipler tarafından üretilmekte; ayrıca Türkiye’de ve dünyada dijital yayıncılık alanında önde gelen eğitim firmaları tarafından sağlanan içeriklerle de zenginleştirilmektedir. Aynı zamanda eğitim platformumuz öğretmen ve öğrenci kullanıcı kitlesinin yaptığı paylaşımlarla birlikte gittikçe büyüyen bir kaynak havuzu haline gelmiştir.

EBA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

EBA'ya giriş yapmak için Mebbis bilgileri, e-Okul bilgileri, EBARKOD ve Açık Öğretim bilgileri yeterli oluyor. Giriş yapmak isteyen kullanıcıların bu bilgilerden birini sağlaması takdirde  kolayca sisteme giriş yapılabiliyor.

EBA GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.