eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik ukrayna savaş Sömestr NOAA fındık fiyatı

Jensen: Yeni Havalimanı'nın Kapasitesini THY Bile Doldurabilir

Danımarka'nın Maliye Bakanı Kristian Jensen, Kopenhag Havalimanı'nın genişletilmesi ile alakalı basın turu yaptığı sırada Türkiye'de yapımı devam eden Yeni Havalimanı hakkında da değerlendirmeler gerçekleştirdi. 

Yapımı süren ve bitirildiğinde dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacak olan İstanbul'un yeni havalimanı hakkında açıklamalarda bulunan Jensen, havalimanının kapasitesinin Türk Hava Yolları tarafından bile doldurulabileceğine vurgu yaptı. 

Basın mensuplarının İstanbul'da yapımına devam edilen üçüncü havalimanı hakkındaki düşüncelerini sorduğu Bakan Jensen, söz konusu havalimanının kapasitesinin doldurulup doldurulamayacağı ile ilgili herhangi bir sorununun yaşanmayacağını düşündüğünü dile getirdi. 

THY Kapasiteyi Doldurabilir

Jensen, son dönemlerde daha çok büyüme gösteren Türk Hava Yolları'nın kapasitesinin dahi, yeni havalimanını doldurmak açısından yeterli geleceğini ifade ederek, İstanbul'da bulunan Atatürk Havalimanı'nın da önemli bir merkez konumunda bulunduğuna dikkatleri çekti. 

Öte yandan basın mensuplarına açıklama gerçekleştiren Kopenhag Havalimanı Basın Bürosu'nda görevli Sara Westphal Emborg ise, İstanbul'daki havalimanı hakkında değerlendirmeler yapan bir diğer isim oldu. Emborg, bahsi geçen havalimanının danışmanları içerisinde Kopenhag Havalimanı'nın uluslararası danışmanlık firması CAI'nin de olduğuna dikkatleri çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.