eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi toyota

Batman ve Şırnak'taki Nevruz Kutlamalarında Olay!
HDP ve DBP’nin düzenlediği Nevruz etkinliklerinde Batman ve Şırnak’ta olaylar çıktı.. Atılan taşlardan 4 polis ve 5 yaşındaki bir çocuk çeşitli yerlerinden yara aldı..

 

Batman ve Şırnak’ta kutlanan nevruz olaylarında HDP ve DBP’nin düzenlediği etkinliklerde olaylar çıktı.

 

Şırnak Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleştirilen ve HDP Şırnak milletvekilleri Hasip Kaplan ile Selma Irmak'ın da yer aldığı kutlamalara yöresel giysileri ile katılan vatandaşlarda, şarkılar eşliğinde halay çekerken bazı aileler de güzel havadan yararlanarak piknik yaptı.

 

Kutlamaları provoke etmek isteyen 40-50 kişilik bir grupta terör örgütü PKK’nın flama ve bayraklarını taşıyarak polise ve güvenlik güçlerine saldırdı. Çıkan olaylarda 4 polis ve 5 yaşlarında 1 çocuk yaralandı. Olaylarda yaralananlar Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Batman’da da 1 polis aracı Molotof kokteylinin isabet alması sonucu tamamen yaralandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.