eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim Fenilketonüri testi acun ılıcalı toyota

Berat Kandili resimli mesajları 2017 kandil kısa SMS

Mübarek Berat Kandili'nde akrabalarınıza ve sevdiklerinize göndereceğiniz en güzel resimli mesajları sizler için hazırladık.  2017 Berat Kandili resimli mesajları haberimizde.

Berat Kandili fazileti bol bir gecedir. Bu gecede amel defteri yazılır. O yıl içinde doğacak ve ölecek olanlar ile rızıklar Berat Kandili gecesinde amel defterine işlenir. Berat (Berâet), Arapça'da temize çıkma anlamına gelir. Berat Kandili aynı zamanda Rahmet Gecesi gibi adlarla da anılır.

Bu önemli kandil gecesini dua ve namazla ibadetlerle geçirmek farzdır. Sizler için Berat Kandili mesajlarını kısa ve özlü güzel sözlerle resimli olarak hazırladık. 10 Mayıs 2017 gecesi Berat Kandili olarak kutlanırken bu gecede amel defterinin yazıldığını unutmayın. Sevdiklerinizin Berat Kandili hazırladığımız kısa SMS mesajları ile kutlayabilirsiniz.

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

* Berat Kandili, nefis ve şeytana ve onların hilelerine karşı her zaman uyanık olmayı hatırlatır. Kandiliniz mübarek olsun.

* Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu gibi, kendimize, ailemize ve tüm kainata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Kandiliniz mübarek olsun.

* Bu gece adaletsizliklere, ikiyüzlülüklere, insanı baştan çıkaran ve onu Rabbinden uzaklaştıran düşüncelere karşı gerekli duyarlılıklarla donanarak, dua ve niyazlarımızla özgürlük beratıyla taçlandırılmamız dileklerimizle; Berat Kandilimiz mübarek olsun…

* Berat Kandili, bize her türlü şer, kötülük, haksızlık ve adaletsizlikten uzak kalmayı öğretir; aynı zamanda kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yaradan’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Adil insanlar olmamıza ve tüm küskünlüklerin son bulmasına vesile olması dileklerimizle; Berat Kandilimiz mübarek olsun…

* Berat gecesi de diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer yenilenme gecesidir. Bu gecede hayatımızı ve hayallerimizi tekrar gözden geçirerek dua ve tövbelerle gerçek mümin olma yolunda kayda değer mesafe kat etme imkânı bulabiliriz… Allah dualarımızı kabul Berat Kandilimizi mübarek eylesin…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.