eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle reels

Çukur dizisi sokağına polis baskını!

İstanbul Narkotik polisi aralarında Çukur dizisinde çekildiği mahallenin bulunduğu Avcılar, Beylikdüzü, Bahçelievler ve Fatih gibi pek çok ilçede 48 uyuşturucu satıcısına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Dün akşam gece geç saatlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Özel Harekat Timleri ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Çukur'a Polis Baskını

Aralarında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur isimli dizinin çekimlerinin yapıldığı mahallenin de bulunduğu ifade edildi. Narkotik Polisinin girdiği adreslerden biri de Fatih ilçesi Cibali Mahallesi'ndeki Araplar Sokak olduğu belirtildi. 3 katlı binanın çatı katına giren polis ekipleri evde yaptıkları aramalarda suikast silahı olarak bilinen Glock marka tabanca, tabancaya ait fişekler ve bir adet pompalı tüfek ele geçirirken 1 kişi de gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.