eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Edevlet Neden Girilmiyor? Soyağacı Uygulaması alt-üst sistemi Neden Hata Veriyor?

Yayınladığı an itibari E-devlet sisteminde kitlenmeye yol açan Alt-Üst uygulaması adı altında Soyağacı uygulaması kullanıcıların aşırı yoğunluğu nedeni ile uygulama çökmüş durumda. Soyağacı uygulamasına girmek iste3yen ve kendi soyağacını kontrol etmek isteyen vatandaşlar uygulamalarından e-devlet kapısından giriş yaparak kontrol yapmaya çalışmaktadır. An itibari ile uygulamanın aşırı yükleme sebebi ile kitlenmesinden dolayı kullanıcıların daha sonra tekrar denemeleri gerekmekte.

Sisteme giren kullanıcılar : 

Kurum sistemlerinde yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır.

Hatası ile karşılaşmaktadır.

E-devlet'in Soy ağacı sorgulama hizmetinin yürürlüğe girdiğinin toplumsal sosyal mecra medyada yayılması üzerine e-devlet sitesi aşırı bir yoğunluk yüzünden kilitlendi.

Alt-üst soy bilgisi sorgulama’ sistemine girenler “Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatikman görüntülenecektir” uyarmasıyla karşılaşıyor.

Çok sayıda vatandaş, alt üst soyağacı bilgisini öğrenmek için www.Turkiye.Gov.Tr adresine girmeye çalıştı.

TEKNİK ÇALIŞMA Sebeb ile  SOYAĞACI ÖĞRENİLEMİYOR

Soyağacını öğrenmek için e-devlet'e giren yurttaşlar yoğun talep nedeniyle şu anda sorgulama yapamıyor.

Nüfus ve yurttaşlık İşler Genel Müdürlüğü başlığı altında, Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama ekranına gelenler "yapılan teknik bir çalışma sebebiyle hizmet sunulamamaktadır" uyarısıyla karşılaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.