eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

İstanbul Valisi Vasip Şahin'den AKOM ziyareti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşları bir kez daha uyardı. AKOM'da kar yağışıyla ilgili çalışmaları izleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, "An itibariyle İstanbul'da köprüler, ana arterler, otoyollar, metrolar trafiğe açık" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da dün başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışları nedeni ile AKOM'da yürütülen çalışmaları izleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin vatandaşlarda bazı uyarılarda bulundu. İstanbul Valisi Vasip Şahin Afet ve Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin daha sonrasında sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, "Kriz merkezinde, karla mücadelede görevli kurum temsilcileriyle yapılan çalışmaları değerlendirdik. Emekleri için hepsine teşekkür ediyorum. An itibariyle İstanbul'da köprüler, ana arterler, otoyollar, metrolar trafiğe açık. Sürücülerin kural ve ikazlara uymalarını rica ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.