eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle

Niğde'de gökyüzünde hortum

Niğde semalarında güneş batarken gökyüzünde ilginç bir hadise yaşandı. Güneşin batmasına yakın bir zaman dilimi içerisinde çıkan hortum Niğdelilerin oldukça fazla korkmasına neden oldu.

Niğde'nin Bor ilçesinde güneş batarken ortaya çıkan hortum vatandaşları korkuttu. Üniversite öğrencilerinin ilgisini çeken hortum amatör kameralar tarafından da görüntülendi.

Niğde KYK yurdunda kalan üniversite öğrencilerinden Muhammed Hüdayi Bilgin ilk açıklamasında, "Ne olduysa bir anda oldu. Arkadaşla hava almaya çıkmıştık. Bir anda meydana gelen bulut hortumu dikkatimi çekti. Büyük ihtimalle hava sirkülasyonu oluştu. İlk başta ufaktı ancak kısa sürede büyüdü" ifadelerini kullandı. Görüntüler ise sosyal medyada büyük ilgi görmesine neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.