eşya depolama

Rotasyon'dan vazmıgeçildi? Bakan Avcı'dan öğretmenlere büyük müjde! Dershane açıklaması yapıldı!
Avcı AYM’nin dershanelerin kapatılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  “Ortaya çıkan boşluğun bir idari düzenleme ile giderilebileceği kanaatine vardık. Bunu da sektör temsilcileriyle görüşerek oluşturduk. Yönetmeliğimizi bu hafta içinde yayımlayacağız." dedi.

Müjde: Rotasyon uygulanmayacak!

Bakan Avcı öğretmenlere son dakika müjdesi verdi! Avcı öğretmenlere verdiği müjdede rotasyonun uygulanmayacağını dile getirdi. Başbakan’a durumu açıkladığını ve Başbakan’ın da durum üzerine öneri ve tavsiyelerde bulunduğunu söyleyen Avcı Rotasyon’un uygulanmayacağını müjdeledi. Bu karar ile birlikte 15 yıllık görevini yapan öğretmenlerin zorunlu olarak başka bir yere atanmasına gerek kalmadı. 37 bin yeni öğretmenin Ağustos’ta atanacağını da duyurdu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.