eşya depolama
Öne Çıkanlar yağmur 2022 asgari ücret brüt Sömestr sosyal medya popeyes şikayet

Son dakika bugün 28 Nisan Cuma okullar tatil mi

TEOG 2017 sınavlarının sona ermesinden sonra öğrenciler bugün 28 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmadığını merak etmeye başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika tatil açıklaması haberimizde.

26 ve 27 Nisan'da TEOG sınavları nedeniyle okulların tatil olmasından sonra "28 Nisan Cuma" gününde MEB tarafından tatil ilan edilmesi bekleniyor. Konu ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapmayan MEB şu an için beklemeye başladı. Peki okullar bugün 28 Nisan Cuma tatil ilan edilecek mi?

BUGÜN 28 NİSAN CUMA OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEOG sınavlarının yapılacağı 26 ve 27 Nisan 2017 tarihleri tatil ilan edilmişti. 26-27 Nisan tarihlerinin Çarşamba ve Perşembe günlerine denk gelmesi nedeniyle öğrenciler, 28 Nisan Cuma günü tatil olacak mı sorularını yöneltmeye başladı. Peki TEOG sınavında okullar 5 gün tatil olacak mı?

MEB tarafından gelecek olan 28 Nisan Cuma tatil haberleri burada olacak. Bizi takip etmeye devam edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.