eşya depolama
Öne Çıkanlar savaş son durum popeyes şikayet sosyal medya trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm

Son dakika Fikri Işık bedelli askerlik son durum ne zaman çıkacak

Bedelli askerlik bekleyenlere müjdeli bir haber geldi. Ankara kulislerinde dolaşan son bir iddiaya göre bedelli askerliğin 2017 Mayıs ayı içerisinde çıkacağı yaşın 28 ve bedelin ise 24 bin lira olacağı belirtiliyor. Bedelli askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli askerlik yaşı ve maliyeti ne kadar olacak?

2017 BEDELLİ ASKERLİK ÇIKACAK MI?

Bedelli Askerlik konusunda aslında her kafadan başka ses çıkıyor diyebiliriz. Pek çok kişi 2017'de bedelli askerlik çıkmasının zor olduğunu düşünüyor.

TSK'nın görevli personel ihtiyacı bu düşüncelerin başını çekiyor. Fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Bedelli Askerlik Çıkacak mı? sorusunu yeniden sordurdu.

Kanal 24 Ekranlarına konuk olan Cumhurbaşkanı, kendisine yöneltilen "bedelli" sorusuna; "Onu Başbakan'a sorun" sözlerini sarf etti. Ardından sorulan 18 yaş grubuna milletvekilliği hakkının verilmesi ve askerlik konusu ile ilgili "gerekirse bedelli askerlik çıkartılır" cümlesi ile yanıt verdi. Bedelli Askerlik bekleyenler, aslında doğrudan bir cevap içermeyen bu açıklamaları bir umut ışığı olarak aldı. Pek çok kişiye göre bedelli askerlik çıkması çok uzak bir ihtimal değil.

Bedelli askerliğin 2017 Mayıs ayı içerisinde çıkacağı yaşın 28 ve bedelin ise 24 bin lira olacağı iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.