eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Trabzon'da sel ve heyelan felaketi

Trabzon'da etkili olan sağanak yağışlar yola çıkan vatandaşlara bayram gününde zor anlar yaşattı. Etkisini her geçen dakika arttıran şiddetli yağış sonrasında sel ve heyelan yüzünden yollarda uzun araç kuyrukları meydana geldi.

Trabzon'da sabah saatlerinde başlayan yağışlar yüzünden bayram bir anda eziyete dönüştü. Düzköy'de sel ve heyelan sonucunda karayolu çift yönlü olarak ulaşıma kapanırken araçlar yollarda mahsur kaldı. Kent genelinde sabah saatlerinde başlayan yağış ilerleyen anlarda tüm bölgelere yayıldı.

Düzköy-Akçaabat karayolu Hıdırnebi kavşağı mevkiinde çift yönlü ulaşımda aksamalar yaşanırken çok sayıda araç içerisinde mahsur kalan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Karayolları ve belediye ekipleri kapalı olan yolları açmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam etti. Trabzon'un Yomra, Araklı ve Sürmene ilçelerinde de etkili olan yağışlar nedeni ile derelerin su seviyeleri yükselmeye başladı.

Trabzon Valiliği, yağışların gün boyu süreceğini belirterek oluşabilecek sel, heyelan ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.