eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa

Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanı heyecan yarattı! Adı mutluluk yeni fragmanı izle
Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanında yine heyecan dorukta. Adı Mutluluk'ta 10. bölüm fragmanında Kumsal annesinin peşine düşüyor. En son annesinin yaşadığını öğrenen kumsal Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanında karşı karşıya geliyor. Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanı izle! Adı Mutluluk yeni fragmanı izle...


Adı Mutluluk 10. bölüm fragmanı yine nefes kesti. Adı Mutluluk 9. bölüm biter bitmez yayınlanan Adı Mutluluk 10. bölüm izleyecileri ağzı açıkta bıraktı. 

Adı Mutluluk son bölümünde, Tatlı, yine hiç beklemediği bir anda Batu'nun karşısına çıkıyor. Tatlı'nın amacının başka birşey olduğunu anlayan Batu, tehlikeli bir oyun içine giriyor. Batu'ya bu anlarda ise Sera, Gonca ve Zeki yardımcı olmaya çalıştı. Ancak, işler pek de gençlerin istediği gibi gitmiyor. Batu, arkadaşları ile birlikte bir oyun oynayıp bu sorunu ortaya çıkarmak isterken Kumsal'a yakalandı. Batu dizinin sonunda Tatlı ve Kardeşi ile yüzleşiyor. Batu'un Tatlı ile arasındaki sorun sonsuza denk bitiyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.