eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1.bölüm, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları kimdir?
 Türk televizyonlarının çok izlenen kanalı ATV'nin yeni sezonda başlayacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  isimli dizisi merakla bekleniyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın konusu ne? Başrol oyuncuları kimler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... Merakla beklenen dizinin tanıtım fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

ATV'nin yeni başlayacak olan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır oynuyor.  'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' eylül'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tanıtım fragmanı için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin konusu nedir?

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur...

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır... Sevmekten hiç kaçmaz... Sevilmeyi de pek sever... Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin...
Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır... Vefakar bir dosttur... Vazgeçilmez bir ağabeydir. Adil ve cömert bir reistir...
Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir... Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır... Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür... Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir...
Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkumiyettir... Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir...

Hızır Reis'in özel hayatı da dalgalıdır... Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı'nın hamile olduğunu eşi Meryem öğrenir ve bu çocuğun doğmasına asla izin vermeyecektir... Çakır ise iki çocuktan fazlasını istemektedir. Onun için boşanmak bir opsiyon mudur? Elbette hayır... Bu gerçeği bilen her iki kadın için savaş bir erkeği paylaşamamak değil hayatta kalma mücadelesi olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz  dizisinin başrol oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular                          

Kenan Çoban (Abdülhey) kimdir?

22 Ocak 1975’te Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi mezunu olan Çoban, Antalya ve Ankara’da spor işletmeciliği yaptı. Kurtlar Vadisi, Kenan Çoban’ın ilk dizi deneyimi.
Atletizm, futbol, tekvando sporlarını ve ata binmeyi seviyor. Boş vakitlerinde spor yapıyor, sinemaya gidiyor. En çok aksiyon filmlerini seviyor. En beğendiği yabancı aktörler Mel Gibson, Tom Cruise ve Al Pacino.
En büyük hayali, özel harekatta vurucu tim olarak görev almak.
Kendini disiplinli ve titiz biri olarak tanımlayan Kenan Çoban: “Her yaptığım işi severim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım, verilen her görevi yerine getiririm ve hiçbir işim yarım kalmaz.” diyor.

Oktay KAYNARCA: (Hızır) kimdir?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965’te Malatya’da doğdu. Babası Malatyalı, annesi Elazığlı olan Oyuncu genç yaşta anne ve babası Almanya’da çalıştıkları için Üsküdar’da anneannesinin yanında büyüdü.Ortaokulda bir sene kalan Kaynarca, liseyi de altı senede bitirdi. Üsküdar Lisesi’nde başlayıp, en son Hopa Lisesi’nden mezun oldu. Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalıştığı sırada, Konservatuvar sınavlarına girdi.

İlk kez Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özak’ın “Duvarıların Ötesi” adlı oyunda yer aldı. Ardından da birkaç çocuk oyununda yer alan Oktay Kaynarca, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nü bitirdikten sonra 1990 ile 1997 yılları arasında çeşitli kanallarda Yarışma ve eğlence programı sunuculuğu yaptı. Konservatuvar zamanında TRT’de birkaç dizide yer aldı. İlk profesyonel oyunu Ali Atik ve Ayşegül Atik ile birlikte yer aldığı bir çocuk oyunu oldu.
 
Mezun olduktan sonra 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu’nda “Kan Kardeşleri” adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu gibi oyuncular ile rol aldı. 1993 ve 1994 yılında sahnelenen “Derin Bir Soluk Al” adlı adlı oyun ile Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.
 
İlk sinema çalışması “Suyun Öte Yanı” olan oyuncu daha sonra “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni”, “Yengeç Sepeti”, “Bir Kadının Anatomisi” ve “Deliyürek” gibi sinema filmlerinde rol aldı. “Yengeç Sepeti” ve “Bumerang Cehennemi” adlı filmleriyle de Altın Portakal En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Daha sonraki dönem teleziyon dizilerine ağırlık veren Oktay Kaynarca, “Kurtlar Vadisi” adlı dizice canlandırdığı “Süleyman Çakır” karakteri ile çıkış yaptı.

Selçuk Yöntem kimdir?

ATV yönetimi ünlü yarışmanın yeni sunucusunu artık kesin olarak belirlemek istedi ve yeni sezonda yarışmayı ünlü oyuncu Selçuk Yöntem sunmasına karar verdi.
Selçuk Yöntem (d. 13 Temmuz 1953; İstanbul), Türk oyuncu.
1953 yılında İstanbul Eyüp'te doğdu. Babası Adapazarılı, annesi Erzurumludur.1975 ve 1976 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nden mezun oldu. 1977'de Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan Yöntem, 1994'te İrfan Yalçın'ın Aşağıdakiler adlı oyununu, 1995'te Savaş Dinçel'in Gürültülü Patırtılı Bir Hikâye adlı oyununu yönetti. Bu oyunla "Övgüye Değer Yönetmen" ödülünü aldı. 1997-1998 tiyatro sezonunda Haldun Taner'in Ay Işığında Şamata adlı oyununu yönetti. 1986-1987 tiyatro sezonunda Dört Mevsim adlı oyunla "Övgüye Değer Erkek Oyuncu" ödülünü, 1988-1989 tiyatro sezonunda Peynirli Yumurta adlı oyunla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü, 1990-1991 tiyatro sezonunda ise Deli Dumrul'daki rolü ile "Ulvi Uraz En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Sahne oyunlarının yanı sıra TRT İstanbul Radyosu'nun hazırladığı radyo oyunlarında da rol aldı.
Televizyon ve sinema için film çalışmaları yaptı, C Blok adlı filmle "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü alan Yöntem, Deli Yürek adlı dizi ve sinema filmindeki Bozo tiplemesinden sonra, 2003 yılındaki Kurtlar Vadisi adlı dizide de Aslan Akbey karakterini canlandırdı.
2008 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Aşk-ı Memnu dizisinde başrollerdeki karakterlerden biri olan Adnan Ziyagil'i canlandırmıştır.400'ü aşkın bölümdür sunduğu Büyük Risk adlı bilgi yarışmaı Star'da başlamış, halen Show TV'de devam etmektedir. 2013'ten beri ATV'de yayınlanan Bugünün Saraylısı dizisinde Ata Katilboğlu'nu oynamaktadır.

Deniz ÇAKIR:(Meryem) kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Aslen Trabzonludur. Ankara, Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Lisedeyken bir gün gittiği tiyatroda Zeynep Eronat‘ı seyredince oyuncu olmaya karar vermiş.
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Kendisine bu dönemde Cihan Ünal hocalık etmiştir. Konservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşınmıştır.
2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.
Deniz Çakır, 2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtaran gibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizide Ferhunde karakterini canlandırdı.
2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler‘in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin‘in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

Tarık ÜNLÜOĞLU:(Ünal) kimdir?

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir‘de doğmuştur. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ve bir yıl okuduktan sonra Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti.
Ankara Devlet Tiyatrosu’nda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu.
Tarık Ünlüoğlu, Tiyıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı.
2008 yılında başlayıp 3 sezon devam eden “Benim Annem Bir Melek” adlı dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ile beraber rol almıştır.
2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ile Demet Akbağ‘ın başrollerde oynadığı “Eyyvah Eyvah 3” adlı sinema filminde Özge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı.
Tarık Ünlüoğlu, 2014 yılında “Ah Neriman” adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile başrolde oynadı.
Tarık Ünlüoğlu’nun 11 yıl süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı vardır. Kızı Zeynep, Levent Kırca ile Oya Başar‘ın oğlu Umut Kırca ile evlidir.
Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılından beri 25 yıl birlikte yaşadığı Gülenay Kalkan ile 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin’de evlendi.

Müjde UZMAN(Nazlı): kimdir?

26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Müjde Uzman Pazarlama müdürlüğü ve müzik ile uğraşıyor. Aynı zamanda modellik ve oyunculuk da yapan Uzman 2008 yılında ilk kez Paramparça Aşklar dizisinde rol aldı.   Muhteşem Yüzyıl’da Malkoçoğlu’nun aşık olduğu Armin karakterini de canlandıran Müjde Uzman son olarak Fatih dizisinde rol aldı.
Yunus Emre YILDIRIMER(Yusuf) kimdir?
3 farklı kıta ve 4 farklı ülkede çekilen ilk film yapım olma özelliği taşıyan “Selam” Filminde, Harun Öğretmeni canlandıran Yunus Emre Yıldırımer, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden fedakar öğretmenleri oynayanlardan birisidir.

Bir çok projede yer alan Yunus Emre Yıldırımer, kimdir? 5 Şubat 1982 Siirt doğumlu olan (Harun öğretmen) Yunus Emre Yıldırımer, Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümü mezunudur. 
Rol aldığı projeler: Sardunya Sokak, Evimin Erkeği, Dantel, Bir Göçmen Kuştu O (Emir), Kollama, Dördüncü Osman, Güz Gülleri, Mavi Kelebekler, Ve İnsan Aldandı Bitmeyen Hikaye (Ömer), Hatırla Sevgili, ve son olarak Selam filmi Harun Öğretmen karakterine hayat veren Yunus Emre Yıldırımer, son dönemin başarılı oyuncularındandır.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragman izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölümleri izlemek için tıklayınız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.