eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Teen Wolf 5.sezon 10.bölüm izle , Teen Wolf oyuncuları kimdir? Teen Wolf 6.sezon da neler olacak ?
MTV kanalının en çok izlenilen dizilerinden Teen Wolf, 5.sezon 10.bölüm sezon finali ile herkesi merakta bıraktı. İlk bölümünden itibaren nefesleri kesen Teen Wolf dizisinin 5.sezon 10.bölümüyle 6.sezonun merakı şimdiden izleyenleri sardı. Peki Teen Wolf başrol oyuncuları kimler? Teen Wolf 6.sezon da neler olacak ? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... Yine şaşırtıcı ve nefes kesen 5.sezon 10.bölüm fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Senaristliğini Talia Gonzalez'in yaptığı yönetmen koltuğunda ise Russell Mulcahy oturduğu gençlik dizisi herkesin heyecanını yine tavan yapıyor! Reytingleri alt üst eden fantastik dizilerin başında gelen ve beş genç kurdun hikayesini anlatan dizinin bu bölümüne ''Status Asthmaticus'' adı verildi. Teen Wolf 5.sezon 10. bölümde genç kurtları yeni bulmacalar bekliyor. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü şaşırtıcı gelişmeleriyle sizi heyecanlandırak. Korkutucu doktorlarla savaşmaya devam eden genç kurtları hangi maceralar bekliyor? işte hepsi 5.sezon 10.bölüm fragmanı ile sizlerle.

Dizi ekibi,Teen Wolf 'un 6. sezon onayını aldığını San Diego Comic Con'da duyurdu. Şimdiye kadar ki en karanlık atmosfere sahip sezon olarak adlandırılan 5. sezon, hayranları oldukça memnun etti. Ancak, 6. sezonda neler olur, neler biter tabii ki muamma.

Teen Wolf fragmanı için tıklayınız

Teen Wolf dizisinin konusu nedir?

Teen Wolf genel konusu olarak 1985 yapımı aynı adlı filmden esinlenerek hayata geçirildi. 2011 MTV Film Ödülleri'nin ardından 5 Temmuz 2011'de ilk gösterimini yaptı. Teen Wolf, Scott McCall (Tyler Posey) adında bir lise öğrencisinin ormanda dolaşırken bir kurt adam ısırılması sonucu yaşadıklarını anlatan doğaüstü draması. Scott, bir kurt adam olduğu gerçeğini, hayatı ve vücudundaki değişiklikler konusunda ona yardımcı olan en iyi arkadaşı Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) ve bir diğer gizemli kurt adam Derek Hale (Tyler Hoechlin) dışında herkesten saklayarak sıradan bir yaşam sürmeye çalışır.

Birinci sezonda, Scott aşkı ve bir kurtadam olarak yeni keşfettiği sorumlulukları arasında yapması gereken seçimle yüzleşir. Aşkını korumanın ve önceki ilişkileri ile yeni kurduğu ilişkileri dengelemenin bir yolunu bulmak zorundadır. Dizinin 2. sezonunun sonunda Jackson karakteri diziden ayrılmıştır. 3. sezon 23. bölümde de Allison Argent Karakteri ölmüştür.Isaac karakteri ise 3. sezonun sonunda ayrılmıştır.
Teen Wolf 5.sezon 10.bölüm özeti

Teen Wolf 5. sezon 10. bölümü olarak geçen "Astım Nöbeti" bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesmeyi başardı. Bu bölümde Theo'nun ikiyüzlülüğü izleyicileri çileden çıkarttı. Sevdiği arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan Scott ise sorunları gidermek için başka bir yol olduğu konusunda ısrarlıydı ancak yine de kaybetmiş gibi görünüyordu. Genç kurtların hayatta kalma mücadelesini anlatan dizinin bu bölümünde, ekran başındakiler Theo ile ilgili bir takım gerçeklere tanık oldular. Scott'un Allison ile ilgili anılarını canlandıran Theo, Teen Wolf 5. sezonun ekrana gelen son bölümünde; Malia'ya ise bir söz verdi, ona annesini öldürmesinde yardımcı olacaktı.

Teen Wolf başrol oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular                     
  • Tyler Posey
  • Dylan O'Brien
  • Holland Roden
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.