eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle reels

8-14 Mayıs haftalık burç yorumları Rezzan Kiraz Nuray Sayarı

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 8-14 Mayıs 2017 haftalık burç yorumları aşk, iş, para falınızı haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 8-14 Mayıs 2017 haftalık burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Haftalık burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Haftalık burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde haftalık burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de haftalık burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

8-14 MAYIS 2017 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): KOÇ Burcu bu hafta olduğundan daha çekici ve enerjiksin. Kendi iç huzurunu daha fazla hissetmek adına uyumlu şekilde hareket ediyorsun. Hafta ortası 11 Mayıs Dolunayı Akrep Burcu'nda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile bilgiye, öğrenmeye ve farklı keşiflere yönelebilirsin. Kendini iyi hissetmek ve geliştirmek adına yöneldiğin faklı şeyler, ileride sana hiç beklemediğin olumlu etkiler sunabilir.

KOÇ Burcu haftalık yorumunda bu hafta belirleyici olan şey çevre ve yakın akrabalarla olan ilişkilerde temkinli davranmak oluyor. Geçmişte yaşanan birtakım kötü hadiselerden sonra aranızın yumuşadığı biri sana tekrar yakınlaşmak isteyebilir. Varsa partnerinle özel ilişkin biraz sıkıcı hal alabilir. Yeni heyecanlar tatmak adına çeşitli etkinliklere katılabilirsin. Bu hafta Koç Burcu şifa bulmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Dedikodulara kulak asmıyor, arkadan çevrilen işlere kapını kapıyorsun. Çalışma hayatın var ise başarın artıyor ve artan başarınla birlikte rakiplerin çoğalıyor.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): BOĞA Burcu bu hafta 11 Mayıs Dolunay etkileri ile farklı bir sürece adım atabilirsin. Olayların seyri tamamen senin davranışlarında gizli. Özel sırlarını, aile hayatını en yakınlarınla bile asla paylaşma. Durumdan farklı çıkarımlarda bulunarak yararlanmak isteyenler olacaktır. Bu haftaki enerjini varsa çocukların ve eşin harcıyorsun. Sevdiklerinle birbirinize destek olman gereken bir zaman dilimindesin.

BOĞA Burcu haftalık yorumu bu hafta Boğa Burcu'nun tercihleri konusunda dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Bu nedenle ne istediğini bilerek tek başın karar almalısın. Yeni tanıştığın insanlarla birlikte farklı ortamlara girebilirsin. Sana güven vermeyen hiçbir işin içine girmemelisin. Özel ilişkinde geleceğe dair düşüncelerin ve hayallerin değişebilir. Bekar bir Boğa isen, yeni ilişki için pek uygun bir hafta değil.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): İKİZLER Burcu bu hafta iş, aşk ve ilişkilerinde destek buluyorsun. Çeşitli organizasyonlarda yer alıyorsun. Sosyal çevren genişliyor ve hayatın renkleniyor. Bekarsan bu hafta aşk seni avuçları içine alıyor. İçin kıpır kıpır ve heyecan dolusun. 11 Mayıs Dolunayı sende faklı etkiler ve enerjiler yaratıyor. Bu kozmik enerjiyi iyi değerlendirdiğinde hayatının her alanında başarı sağlayacak noktaları tetikleyebilirsin.

İKİZLER Burcu haftalık yorumu bu hafta İkizler Burcu'nu ekip çalışmalarına yönlendiriyor. Yeni görüşmeler, fırsatlar, etkinlikler ve ardından gelen mutluluk verici gelişmeler söz konusu. Haftayı memnun şekilde kapatıyorsun. Üstün zekan, iletişimdeki farklılığınla herkesi etkilemeyi başarıyorsun. Ailenle arada oluşan sorunlar tümüyle geçmişte kalıyor. Hayalini kurduğun şeylerden birini bu hafta ailenin de desteğiyle yapma fırsatı bulabilirsin. Hafta sonu ani bir seyahat seni bekliyor.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): YENGEÇ Burcu bu hafta yeni ufuklara yelken açıyorsun. Kendini geliştirmek için yaptıklarından sonuç almaya başlıyorsun. Yaptığın bazı görüşmelerin neticesi hafta ortasından itibaren gelmeye başlıyor. Olumsuz olanları kafana takmıyorsun. 11 Mayıs 2017 dolunay etkileri sana farklı enerjiler veriyor. Bu tarihte için sıkılıyor, ama aynı zamanda bu belirsizlik hoşuna gidiyor. Sana güven veren bazı durumlar mutlu olmana yetiyor.

YENGEÇ Burcu haftalık yorumu bu hafta Yengeç Burcu'na önemli şans fırsatları sunuyor. İlk etapta senin de fark edemeyeceğin, ileride daha da büyüyecek olan bir kazanç kapısı aralanıyor. Özel ilişkinde heyecan, romantizm ve tutku zirveye doğru tırmanıyor. Okuyorsan eğitiminle ilgili önünde seçmen gereken iki yol beliriyor. Günlük yaşantındaki ufak tefek temaslar bile sana bu hafta olumlu şekilde geri dönüyor.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): ASLAN Burcu bu hafta itibariyle nefesini tutmuş durumdasın. Beklediğin bir süreç, bir haber veya kişiyle ilgili bir durum hafta ortasından itibaren şekilleniyor. 11 Mayıs 2017 Dolunayı Akrep Burcu'nda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri sende içe kapanıklığa neden oluyor. Bu şekilde her şeyi daha iyi anlamlandırıyorsun. Evlilik ve ilişkilerde daha uyumlu ve barışçıl olmaktan yanasın. Bekar ise bu hafta yeni bir ilişki düşünmüyorsun.

ASLAN Burcu haftalık yorumu bu hafta Aslan Burcu'na susması gerektiğini söylüyor. Susmalı ve sadece izlemelisin. Bırak bakalım neler olacak gör. Senin denetiminde olmayan her şeyin nasıl rayından çıkarak savrulduğuna şahit ol. Bencil olan sen misin, yoksa sana karşı olanlar mı? sen idareyi bıraktıktan sonra yaşanacak aksaklıklar ve mutsuzluklarla neyi ne derece yüklenmiş olduğunu herkes anlayacaktır.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): BAŞAK Burcu bu hafta 11 Mayıs Dolunay etkileri ile birlikte sabrın tükenmiş gibi hissedebilirsin. Uzaklaşmak dışında hiçbir şey seni teselli etmiyor. Empati kuramıyorsun. Tahammül sınırını zorlayan insanlardan tümüyle kurtulma düşüncesindesin. Hafta başı yolunda giden hayatın hafta ortasından itibaren hadsiz birtakım insanlar nedeniyle can sıkıcı olmaya başlıyor. Hafta sonuna kadar sabretmeni tavsiye ediyorum.

BAŞAK Burcu haftalık yorumu bu hafta Başak Burcu'nun sınandığını vurguluyor. Hafta itibariyle kimseyi alttan almak gibi bir niyetin yok. Karşındaki en sevdiğin bile olsa patlaman gereken noktada patlıyorsun. Bu hafta olumlu veya olumsuz enerjini tümüyle boşaltıyorsun. Gelecek kaygısı, maddi birtakım endişeler, yapılan haksızlıklar ve şu an bulunduğun konumdan hoşnutsuzluk adına hissettiğin her ne varsa farklı şekillerde dışa yansıtacağın bir hafta.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): TERAZİ Burcu bu hafta anlayış beklerken anlayışsız davranan taraf sen olabilirsin. Hafta itibariyle gördüklerinle hissettiklerin birbirini tutmayabilir. Bu nedenle atacağın adımların ne yönde olması gerektiğini iyi belirlemelisin. Hafta ortasında Akrep Burcu'nda gerçekleşen 11 Mayıs Dolunay etkileri sende konsantrasyon bozukluğuna neden olabilir. Neden olduğuna anlam veremediğin şeylere öfke duyabilirsin. Bu durumda kendi içine çekilmen ve bol bol müzik dinlemen sana iyi gelecektir.

TERAZİ Burcu haftalık yorumu bu hafta Terazi Burcu'na kendine değer vermesi gerektiğini söylüyor. Zamana bırakman gereken şeylerle ilgili ısrar etmemelisin. Çaba verdiğin ve bir türlü gerçekleşmeyen şeylerin nedeni sen değilsin. Kendini suçlayarak değersizleştirmemelisin. Seni geri çeken ve başarısız olmana sebep olarak zaman kaybetmene neden olan insanlardan uzaklaşmakla işe başlayabilirsin.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): AKREP Burcu bu hafta farklı görevler üstlenebilirsin. Aile içi birtakım olumsuzlukları yumuşatmak için çaba sarf edebilirsin. Huzur ortamını gereksiz yere bozan biri nedeniyle bu hafta hiç beklemediğin durumlarla karşılaşabilirsin. 11 Mayıs Dolunayı bu hafta senin burcunda gerçekleşiyor sevgili Akrep. Bu nedenle ruhuna iyi gelecek şeylere yönelmeni tavsiye ediyorum. Çünkü bu Dolunay sana manevi yönden güçlenme olanağı sunuyor.

AKREP Burcu haftalık yorumu bu hafta Akrep Burcu'nu ilişkiler konusunda uyarıyor. Hiç alakan olmayan bir durumun içine çekilerek sorumlu tutulabilirsin. Diğerlerinin anlık kapılacağı rehavet ve hırs seni de olumsuz şekilde etkileyebilir. Ancak bu durum geçici ve ilişkileri uzun vadede bozacak bir durum değil. Üzülmemen ve aşırı yorulmaman gerekiyor. Üzülmek, ileride sende farklı sağlık problemleri yaratabilir. Beslenmeye ve dinlenmeye zaman ayırmalısın.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): YAY Burcu bu hafta yeni planlar, koşturmacalar, seyahatler veya taşınmaların yoğun şekilde gündeminde yer alacağı bir hafta. Hafta ortası gerçekleşen 11 Mayıs 2017 Dolunayı seni iyi şekilde etkiliyor. İlişkilerinde daha barışçıl ve uyumlusun. İş hayatı olan Yay Burcu bu hafta yeni bir işe veya ortaklığa el atabilir. Hayattan aldığın tat ve keyif artıyor. İşlerin büyük oranda yoluna giriyor ve sen bu şansı uygun şekilde kullanıyorsun. Kısacık zamanda büyük gelişmeler söz konusu.

YAY Burcu haftalık yorumu bu hafta Yay Burcu'nu aynı zamanda temkinli olması konusunda uyarıyor. Sana bu süreçte finansal destek sağlayan biriyle ileride büyük sorunlar yaşayabilirsin. Bu nedenle zemini ve ilerleyen zamandaki ilişkini güven içinde tutmalısın. Kısacası bu hafta kimi nereye koyduğuna dikkat et. İnsanların kafandaki yerleri günlük yaşamda yer değiştirebilir. Tüm bunların yanı sıra Yay Burcu aşk hayatı da bu hafta canlanıyor. Romantik bir ilişkiye başlama ihtimalin yüksek görünüyor. Evliysen eşinle aranda uyum ve yaşanacak güzel gelişmeler söz konusu.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): OĞLAK Burcu bu hafta yakın akrabaların, çocuklarla ilgili alanların ve kardeşlerin hayatındaki etkisi önem kazanıyor. Hafta ortası 11 Mayıs 2017 Dolunayı ile birlikte yaşanan süreçler yön değiştiriyor. Beklemediğin haberler ve spekülasyonlar seni şaşırtıyor. Çözüm odaklı iletişiminle ailenin bir anda göz bebeği oluyorsun. Dolunay etkileri okları tümüyle senin üzerine çeviriyor. Ve sen hafta sonuna doğru herkese dönerek " yaaa ben uyarmıştım sizi" diyorsun.

OĞLAK Burcu haftalık yorumu bu hafta Oğlak Burcu'nu sonuna kadar destekliyor. Hafta boyunca yaşam alanında kalıyorsun. Sevdiklerini ve ailenden bazılarını ağırlamak sana keyif veriyor. Bu süreç konuşulması gereken bazı konuları ön plana atıyor. Miras, alacak, alım-satım ve para ile ilgili durumlar bir nebze netleşiyor. Ayrı yeten bu hafta sağlıkla ilgili birtakım gelişmeler yaşanabilir. Aileden biri estetik operasyon veya herhangi bir sağlık ameliyatı için randevu alabilir.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): KOVA Burcu bu haftaya farklı şekilde başlayabilirsin. Geçen haftaki gelişmeler ve almış olduğun kararlar farklı süreçleri beraberinde getiriyor. Yeni yerler, tanışmalar, aralanan iş kapıları ve ilişkiler seni son derece mutlu ediyor. 11 Mayıs 2017 Akrep Dolunayı sırasında kısa süreli bir kararsızlık ve buhran yaşayabilirsin. Bunun sebebi ayrı kaldığın ve özlem duyduğun insanlarla arandaki mesafenin artmış olması olabilir.

KOVA Burcu haftalık yorumu bu hafta Kova Burcu'nu daha fazla kazanma ve söz sahibi olma konusunda hırslandırıyor. Hayatındaki insanların zeka sahibi ve entellektüel olmasından yanasın. Aynı zamanda belli sınırları koruyarak dengeli şekilde hareket ediyorsun. İlişkilerinde sözünün geçmediği noktada bu hafta sende şalterler atıyor. Hafta ortasından sonra en ufak bir şeyde gerilim yaratma ihtimalin var. Bu nedenle fazla iletişime girmemen senin için daha faydalı olacaktır.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): BALIK Burcu bu hafta sahip olduğun yetenekleri kullanarak yeni işler peşine düşebilirsin. Kazanmak, biriktirmek ve yatırım yapmak istiyorsun. Sana faydalı olabilecek insanlarla bağlantı kurmaktan yanasın. İş arayan Balık Burcu için son derece şanslı bir hafta. 11 Mayıs Dolunay etkileri sana şans enerjisi veriyor. Ayrıca bu hafta çok istediğin bir elektronik eşyayı alma fırsatı buluyorsun. Özel ilişkisinde özgürlüğüne zincir vurulduğunu düşünen Balık Burcu bu hafta ilişkisini sonlandırabilir.

BALIK Burcu haftalık yorumu bu hafta Balık Burcu'nu bastıramadığı duyguları konusunda uyarıyor. Hafta ortası Dolunayla birlikte hem şansı yakalıyorsun, hem de duygularını cesurca açığa çıkarıyorsun. Gezegenlerin yaptığı açıyla birlikte sende içgüdüsel olarak yeni bir farkındalık meydana geliyor. Hayatı ve o hayatın neresinde olduğunu düşünerek amacını sorguluyorsun. Karışık duygular içinde olacağın bu haftayı genel olarak iyi geçiriyorsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.