eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Babasının hayatını kaybetmesinde Neslihan Atagül suçlandı!
 Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası 56 yaşında ki Yaşar Şener Atagül , dün arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrasında mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşı Hüseyin Kurt, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü suçladı.
'Neslihan 10 dakika kaldı'

'Şener'in kapısını kırdık içeri girdik. Hastanedeyken ailesine haber verdik, ilgilenmediler. Neslihan, hastaneye gelip 10 dakika kaldı, gitti. Şener'le hiç ilgilenmiyorlardı, bu durum bizi rahatsız etti.'

Neslihan Atagül'ün menajeri iddiaları kabul etmedi. 

Babasını gözyaşları ile uğurladı 

Neslihan Atagül, babası Yaşar Şener Atagül'ün cenazesine nişanlısı Kadir Doğulu ile beraber geldi. Atagül'ün bir hayli üzgün ve gergin olduğu görüldü. Sürekli ağlayan genç oyuncu, sinirli tavırları ile dikkat çekti. Menajeri ve asistanı, Atagül'le konuşmaya çalışan gazetecilere "Sakın yanına gitmeyin. Uzaktan çekin. Zaten çok üzgün" diyerek uyardı.

Cenazede; baba Atagül'ün komşuları, merhumun ailesine tepki gösterdi. Atagül ile aynı apartmanda yaşayan komşuları, "Madem bu kadar seveni vardı; bu adam hastayken herkes neredeydi?" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.