eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr fırtına

Bakın Alişan'ın Sevgilisi kim çıktı? Eda Erol Kimdir?

Ünlü sanatçı alişan aylar önce Cumhurbaşkanımıza verdiği evlenme sözünü yerine getirecek gibi görünüyor. Eda erol ile aşk yaşayan alişan ne zaman evlenecek?

Alişan'ın da gözlerden sakındığı ve sır perdesi gibi sakladığı sevgilisi Eda Erol Çıktı. Geçtiğimiz hafta içerisinde instagram'dan paylaşım yapan Alişan BİRLİKTE İLK DERBİ yazısını atmıştı. Çok fazla sürmeden bu ikilinin ilişkisi basına sızdı yada sızdırıldı. Basına sızmasından sonra alişan NE DİYEYİM HİÇ BİR ŞEY SIR KALMIYOR şeklinde bir açıklama yaptı. Soruların yöneldiği EDA EROL ise Sızan Haberler Doğrudur diye teyit etti.

Kulaktan kulağa hızlı bir şekilde yayılan alişanın sevgilisin adını sosyal medya da hızlı bir şekilde paylaştı. Bakın Alişanın sevgilisi EDA EROL kim çıktı? Kaç Yaşında? Sorularına cevap.

EDA EROL, Evlendirme programı ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi. 1986 doğumlu eda erol Televizyonlarda ilk kez 1 yıl kadar önce 46 yok olan dizi ile adını duyurmuştu aslında. Aslen sinoplu olan eda erol'un babası da Emelekli polis memurudur. istanbul'a geldikden sonra Neşe erberk ajanasa kayıt yaptırdığı eda erol afyonda kocatepe üniversitesi devlet konservatuvarı bölümünü bitirerek mezun olmuştur. Okul bittikden sonra ilk dizisi de Stajer mafya ve arkasından 46 dizisi olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.