eşya depolama
Öne Çıkanlar sosyal medya

Dayan Yüreğim dizisi bitiyor mu final mi yapıyor

Dayan yüreğim dizisi sevenleri sorular soruyor? Acaba Bu Bölüm Son bölümümü olacak.? Dayan Yüreğim Final bölümünümü yayınlayacak. Acaba Neden dizi bitiyor gibi sorular sormaktadırlar. Gelein Hep beraber Haberin detayına bakalım.

Dizinin Konusu : Oğlu mahallesinde futbol maçı oynar iken ona arabası ile çarpıp kaçan atıf şanal kimsenin haberi olmadan çoktan yurt dışına uçmuştur bile. Elvan ise kocasının karşı tarafdan kan parasını aldığını öğrendikden sonra aşırı bir çıldırmışlık yaşar. Tabi Bu süreçte Kocasıda Tahir'den hesabını sormaktadır. Altta Kalmayan Tahir ise üstlemek için karşı saldırı ve atağa geçmiştir.

Tabiki oğlunun acısı ile yüreği yanan elvanın hayatı oldukça zora girmektedir. Bu zaman zarfında zaten kızıda ona düşmandır. Fuat elvanın yanında yer almakta olan tek insandır. Bilindiği üzere fuatın evlilik hayatıda olukça zora girmiştir. Elvan bilindiği üzere fuatın oğlunun hayatını kurtarmışdır. Elvan da elinden gelen yardımı esirgememek için çaba gösterir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.