eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa

Güneri Cıvaoğlu 46 senelik eşini nasıl aldattı?
 75 yaşında olan köşe yazarı Güneri Cıvaoğlu genç sevgilisi ise konsere gitti. Sevgilisi ile el ele yakalanan Güneri Cıvaoğlu panik içerisine girdi. 

Güneri Cıvaoğlu 46 senelik evli 

1969 senesinden beri Canan Cıvaoğlu ile evli olan Güneri Cıvaoğlu, Nişantaşı'nda genç sevgilisi ile el ele yakalandı. Güneri Cıvaoğlu, geçtiğimiz günler içerisinde Harbiye Açıkhava'da yapılan Zaz konserini izlemek için genç ve sarışın bir kadınla birlikte gitti. İkili konser çıkışında Nişantaşı'nda el ele gezerken görüntülendiler ve ardından ilginç olaylar yaşandı. 

El ele tutuşuyor fakat inkar ediyor 

Güneri Cıvaoğlu, sarışın sevgilisinin elini bıraktı ve bir erkek arkadaşları koşarak ikilinin arasına girdi. Güneri Cıvaoğlu ise yanındaki sarışın bayanla el ele tutuştuğunu inkar ederek, "Benim o kadınla hiçbir alakam yok, yanlış bir şey yazmayın" dedi. Ünlü köşe yazarı Güneri Cıvaoğlu, olaydan bir gün sonra eşi Canan Cıvanoğlu ile Cannes'a tatile gittiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.