eşya depolama

Herkes bu kızı konuşuyor! Güzelliği ile büyüledi
İşte dünyanın en güzel kızı olarak kabul edilen Kristina Pimenova...

Kristina Pimenova 10 yaşında fakat şimdiden dünyanın en güzel kızı ünvanına sahip. Sosyal medya hesabına koyduğu her fotoğrafla beğeni rekorları kıran Kristina'nın Instagram hesabını milyonlarca kişi takip ediyor.

Kristina Pimenova 27 Aralık 2005 doğumlu ve sadece 10 yaşında. Ancak yaşına göre en ünlü isimlerle yarışacak bir takipçi sayısı var.

Daha şimdiden dünyanın en güzel kızı seçildi ve mesleği olan mankenliğe henüz 4 yaşındayken başladı.

Duru güzelliği ise her kızı kıskandıracak kadar var.

Rusya'nın Moskova kentinde yaşayan Kristina'nın Instagram'da 400 bin, Facebook'ta ise 2 milyon takipçisi bulunmakta ve her geçen gün artıyor.

Ancak annesi Glikeriya, kızının sosyal medya hesaplarını kullanmadığını ve fotoğrafları kendisinin yüklediğini açıkladı.

Kristina Pimenova'nın babası eski bir futbolcu annesi ise model.

Daha 4 yaşındayken mankenliğe başlayan dünyanın en güzel kızı olarak kabul edilen Kristina şimdiden; Vogue, Roberto Cavalli ve Armani gibi ünlü markalarla çalışıyor.

En büyük hobisi ise at binmek olan Kristina ilgiden bir hayli memnun. İleride modelliğe devam etmek isteyen Kristana için şimdiden ünlü markalar kapıda kuyruk olmuş durumda.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.