eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Kiralık Aşk dizisinin Defne'si Elçin Sangu 'nun sevgilisi kim ? Elçin Sangu 'nun sevgilisinden açıklama !
 Star Tv ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Kiralık Aşk’ın Defne’si Elçin Sangu, dizi de büyük çıkış yakaladı. Kiralık Aşk dizisindeki karakteriyle herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncunun, üst düzey yönetici sevgilisi Yunus Özdiken ile aşk yaşaması gündemde yer alıyor. Aşk haberlerine Yunus Özdiken'den açıklama geldi.

Güzel oyuncu Elçin Sangu, bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan sevgilisi Yunus Özdiken hakkında verdiği röportajta ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Sevgilisinin siyasal bilimler okuduğunu ve master’ını yaptığını, çok zeki,espirili ve başarılı olduğunu belirterek, hayatını geçirebilecek biri olduğunu ve kendisini geliştiren bir yapıya sahip olduğunun altını çizerek övmüştü.

Aşk haberleri üzerine konuyla ilgili konuşan Yunus Özdiken, sevgili olduklarını belirterek ‘’4 yıldır beraberiz’’ şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.