eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Kasımpaşa Erkan Trükten pkk açılımı

Kırgın Çiçekler 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eylül (Biran Damla Yılmaz) diziden ayrıldı mı?

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Kemal, Büşra'yı serbest bırakarak Eylül'ü ve peşinden gelen Kader'i rehin alarak ortadan kayboldu. Sadullah'ın ölümünden Songül ve Güney'i suçlayan Zehra, evinin masraflarını çocuklara yükledi. Eylül’ün kendisinden kaçmak isterken intihar ettiğini gören Kemal, uçurumun kenarında ağlamaya başladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Eylül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eylül’ün öldüğünü gören arkadaşları ise yatağının başında gözyaşı döktü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi.

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Cansu Fırıncı, Hazar Motan ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı dizi Kırgın Çiçekler'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yerini alacaktır. Kırgın Çiçekler'de son bölümde veda yaşandı. Eylül karakterini oynayan Biran Damla Yılmaz diziden ayrıldı...

<iframe width="625" height="325" src="https://www.youtube.com/embed/wINQyeYAZ_c" allowfullscreen></iframe>

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisinde geçtiğimiz hafta Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü.

EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ) KİMDİR?

2013 yılında oyunculuk hayatına başlayan Biran Damla Yılmaz konservatuvar eğitimine devam ettiği esnada projeler içerisinde yer almaya devam etti. Yasak, Beyaz Yalan ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer alan 1997 doğumlu genç oyuncu Kırgın Çiçekler adlı son dizisi büyük başarı sağladı. 1.75 boyunda ve 56 kilo ağırlığında olan Yılmaz, Çılgın Dersane 4 filmi ile ilk sinema deneyimini yaşamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.