eşya depolama
Öne Çıkanlar Kasımpaşa avrupa merkez bankası pkk açılımı Mehmet Dinçerler kan testi

Kısmetse Olur Akın Kimdir ? 2 Ocak elenenler ve Yeni gelenler kimler ! Kısmetse olur tüyoları !

Kanal D'nin en çok izlenen ve internette arama rekorları kıran Kısmetse olur evinde 2 ocak pazartesi günü büyük yaşanacak. Yeni bölümde eve dahil olacak isimler çoktan belli oldu. Detaylar haberimizde...

2 Ocak da kısmetse olur evine AKIN Bey dahil olacak, Peki akın bey kimdir ? 

Gelen bilgiler arasında 30 yaşlarda olduğu tahmin edilen akın bey kısmetse olur evine 22 yaşında güzel gelin adayı RABİA için geldiği iddalar arasında. Akın bey ile Gizem Hanım Öykü ile Kaan'ın elenmesinden ardından evde yerlerini alacaklar.

Kısmetse olur evinde Rabia'nin Gökhan ile çalkanmalı bir beraberlik içerisinde olduğunu hepimiz biliyordur. Bu beraberliğin sonlanması ile Rabia'ya yeni talip adayları gelmekte. Tuğçe ERGİŞİ diye bir yeni gelin adayının eve gelip Gökhana Talip olması ortamı oldukça gerdi. Hatta Gökhanın Rabia ya inat tuğçe ile dans etmişliği bile var. 

Özellikle Rabia'nın fanlarının en çok istediği, gerçek anlamda Rabia'nın yanına yakışabilecek bir Damat adayının eve alınması yönünde. Eve yeni gelen damat adayı Akın bey Hem yakışıklı hemde oldukça beyfendi birisi gibi görünmekte. Bunların yanı sıra aynı zamanda zengin bir insan. Bakalım önümüzdeki haftalar'da neler yaşanacak. Gelecek Haberler ile siz takipçileri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.