eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi toyota

Oğuzhan Özyakup ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Özyakup ile oyuncu Demet Özdemir'in büyük bir aşk yaşadıkları iddia edildi.

Televizyon ekranlarının en çok izlenen magazin programlarından biri olan 'Bir de Bizden Dinleyin' programının yorumcusu Esra Sönmezer son yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup ile oyuncu Demet Özdemir'in aşk yaşadığını iddia etti.

Esra Sönmezer yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli Demet Özdemir'e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup'a yüz vermemiş. Başta Oğuzhan'ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış" ifadelerine yer verdi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup'un yaklaşık 1 aydır birlikte oldukları ve büyük aşk yaşadıklarına dair iddialardan sonra ikili henüz sessiz kaldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.