eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim Fenilketonüri testi acun ılıcalı toyota

Sümer Tilmaç'a veda edildi
 Usta oyuncu bir çok başarıya imza attığı kariyerinde, izleyicilerine unutulmaz karakterleri ile kendisini her zaman sevdiren usta oyuncu, geçtiğimiz akşam aramızdan ayrıldı. Sümer Tilmaç dün Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. 

Cenaze namazı ardından defnedildi

Sedat Peker'in düğünü esnasında kalp krizi  geçiren usta oyuncu hayatını kaybetti. Sümer Tilmaç,  Üsküdar Şakirin Camii'inde son yolculuğuna uğurlandı. Sümer Tilmaç'ın eşi, kızı ve yakınları haricinde bir çok ünlü sanatçıda cenaze namazına katıldı. Usta oyuncunun cenazesi dün öğlen kılınan cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'na uğurlandı. 

Eşi ve kızı ziyaretleri kabul etti

Sedat Peker'in düğününde kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden usta oyuncu, son yolculuğuna sevenleri ile uğurlandı. Sümer Tilmaç için  Üsküdar Şakirin Camii'inde öğle namazı ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine, CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi ve Sanatçı Orhan Gencebay katıldı. Oyunculardan Sinan Bengier, Volkan Severcan, Sadi Kalyoncu ile Sedat Peker gibi birçok ünlü isim katıldı. Sümer Tilmaç'ın eşi Nazan Tilmaç ve kızı Hande Tilmaç cenaze ziyaretlerini kabul etti.

"Törenleri sevmezdi"

Sümer Tilmaç'ın kızı Hande Tilmaç babası için cenaze töreninden başka hiçbir şey yapılmayacağını dile getirerek :

"Tören yapmayacağız, çünkü babam öyle şeyleri sevmezdi. İstanbul'da benimle yaşıyordu, öyle bir vasiyeti hiç olmadı." Hande Tilmaç, babasının son dönemdeki sağlık durumu hakkında da şöyle konuştu: "Babam kendine çok özen göstermezdi. İhmal ederdi. Kontrollere giderdi ama çok bakmazdı kendine. Bir lafı vardı, 'Nerede trak, orada bırak' derdi. Vefasızlıktan yakınırdı ama küs olduğu biri yoktu. Herkesi barıştırdı, öyle gitti."
Sedat Peker ise Sümer Tilmaç bizim için değerliydi

Cenaze törenine katılan Sedat Peker ise şu sözlere yer verdi :

"Sümer abi bizim büyüğümüz, değerli bir insandı. Benim düğünüme gelip, orada kalp krizi geçirip vefat etmesi, kendisini benim ailemden bir insan yapmıştır. Bundan sonra edeceğim her duada Sümer Abi'nin de artık yeri olacaktır. Hepimizin başı sağolsun"

"Kısmeti bu kadarmış"

Orhan Gencebay eşi Sevim Emre ile cenazeye katıldı. Usta oyuncunun sanat dünyasına büyük hizmetler sunduğunu dile getirerek, "Her yönden takdir edilen birisiydi. Kısmeti bu kadarmış. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok zaman oldu görüşmeyeli ama eski dosttuk biz. Bir çok filmde beraber rol aldık. Kırk yıla yakın tanıdığım bir dostumdu" şeklinde konuştu. 

"Tabutu yakışıklı olacak" 

Oyuncu Sinan Bengier ise usta oyuncu için, , "Antalya'da yaşıyordu. Antalya'yı çok seviyordu. Ölümünden önce de çok iyiydi. İlginç giyinirdi. Tabutta yakışıklı olacak. En son Mart'ta görüştük. Haberleşiyorduk. Buraya kadarmış hayatı." şeklinde açıklama yaptı. 

"Bu ölüm çok zamansız oldu"

Usta oyuncu Sümer Tilmaç'ın cenazesine katılan arkadaşı Ferdi Akarnur, "İki yıl kanser tedavisi gördü. Kalp rahatsızlığını kendisi daha önce yaşamıştı. Tedavi olması gerekiyordu ama ihmal etmiş. Kalp rahatsızlığını tedavi etmiş olsaydı o krizi atlatabilirdi. Her ölüm zamansızdır ama bu çok zamansız oldu. Bu perşembe günü Manisa'ya gidecekti oyun için. Ama işte hayat böyle, yarın ne olacağı belli değil." şeklinde açıklama yaptı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.