eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Yeni evlilik programı Bir Yastıkta Kocayalım TRT 1'de

Evlilik programlarındaki halkaya sonunda TRT'de dahil oldu. TRT 1 ekranlarında bundan böyle yayınlanacak olan yeni evlilik programı "Bir Yastıkta Kocayalım"ın izleyicilerden büyük beğeni toplaması bekleniyor.

Türk televizyonlarında hafta içi her gün yayınlanan evlilik programları furyasına TRT'de sonunda dahil olmayı başardı. Yeni  başlayan "Bir Yastıkta Kocayalım" evlilik programı bundan böyle hafta içi her gün  TRT 1 ekranlarında yayında olacak.

Son günlerde evlilik programlarının yayından kaldırılması, hatta programı yapanların cezalandırılması istenirken bir anda TRT'de devreye girmeye karar verdi. Ancak TRT'de kendi evlilik programı "Bir Yastıkta Kocayalım"la Türk televizyonlarının evlilik programları rekabetine katılmış olmayı başardı.

İlk bölümü yayınlanan "Bir Yastıkta Kocayalım" programı boşanmaları azaltmayı hedefliyor. Programda bir aile danışmanı boşanma aşamasına gelmiş evli çiftlere çözüm arayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.