eşya depolama

Adı Efsane 14. bölüm fragmanı 22 Nisan son bölüm Kanal D

Adı Efsane dizisinin 13. bölümü Kanal D ekranlarında yayında. Peki Adı Efsane 14. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Adı Efsane dizisinin 14. bölüm fragmanını ve 13. son bölümünü Kanal D ekranlarından full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Gökçe Bahadır'ın oynadığı Adı Efsane dizisi yeni bölümüyle 29 Nisan Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

ADI EFSANE 13. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık sonunda Hakan ve Fiko'ya ceza vermeye karar verir. Kurallara uymayanların sonu her zaman cezadır. Fiko ise yaşanan tüm olumsuzlara rağmen hayata sıkıca tutunmaya karar verir ve hayallerinin peşinden gider. En büyük yardımcısı ise Hakan olacaktır. Kıvanç'ın yaptıkları sonunda Sadık ile Ali'yi çileden çıkartır. Tarık ise Seçil'in baskısına maruz kalacaktır.

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.