eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike acun ılıcalı Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota

Adı Efsane 15. bölüm tamamı 6 Mayıs Kanal D son bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinin 15. bölümü yayınlandı. Adı Efsane 16. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Adı Efsane dizisinin 15. son bölümünü haberimizdeki bağlantı linkinden Kanal D üzerinden full tek parça izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Gökçe Bahadır'ın oynadığı Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

ADI EFSANE 15. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık ve Bahar'ın karşısına çıkan Melis sonunda ilişkilerine karşı olduğunu söyler. Bahar bu yaşananlar karşısında düşünmeye karar verir. Tarık ise ilişkilerini devam ettirmek için elinden geleni yapar. Bahar ile Tarık ayrılacak mı?

Seçil, Tarık'ı aradıktan sonra telaşa kapılarak onu suçlamaya başlar. Hakan ile kızının tartıştıklarını gören Tarık bu durumu büyük tepki gösterir. Melis'ten uzak durması konusunda Hakan'ı uyaracaktır. Hakan artık bir karar vermek zorundadır.

Tarık kızlarının velayetini kaybetmek üzeredir. Sosyal hizmetlerden gelen memur evdeki yaşamı incelemeye başlar.

ADI EFSANE DİZİ KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.