eşya depolama

İçerde 31. son bölüm Puhu TV

İçerde dizisinin 31. bölümü Show TV ekranlarında yayında. İçerde 32. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İçerde dizisinin 32. bölüm fragmanını ve 31. son bölümünü Puhu TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin oynadığı İçerde dizisi yeni bölümüyle 1 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

İÇERDE 31. BÖLÜM ÖZETİ

Sevdiği kız olan Melek'in ölümüyle yıkılan Sarp kardeşini de kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Füsun ise Melek'in ölümüne çok içerlenmiş olsa da bir yanda Umut için artık endişelenmeye başlar. Mert'in artık Celal'in adamı olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Yusuf Müdür, Mert'i organize içerisinde ifşa ederek onu rezil eder.

Sarp ile Mert beraberce artık Celal için çalışacaklardır. Sarp bu durumu hazmedemez hale gelir ancak yapabileceği fazla bir şey yoktur. Celal ise kızı Melek'in ölümü ile yıkılır. Kudret'in sonu artık yaklaşmıştır.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.