eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa Erkan Trükten

İkisini de Sevdim 3. bölüm fragmanı 4 Mayıs ATV son bölüm tamamı

İkisini de Sevdim dizisinin 2. bölümü ATV ekranlarında yayında. İkisini de Sevdim 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İkisini de Sevdim dizisinin 3. bölüm fragmanını ve 2. son bölümünü ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Amine Gülşe ile Serdar Şenal'ın oynadığı İkisini de Sevdim dizisi yeni bölümüyle 11 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

İKİSİNİ DE SEVDİM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Hasan'ın Suna'ya yaşattığı şok sonrasında üzüntüler peş peşe gelir. Hasan ise tamamen Suna ve Ezra arasında kalmıştır. Yaptığı hatalardan sonra Hasan etrafındaki herkesi kaybetmek üzeredir.

Ferhat ise pis işlere bulaşmıştır ve İpek'in yaptıkları canını yakmaktadır. Murat ile Ferhat arasındaki gerginlik devam ederken Demir Bey ise Ferhat'ın akıl almaz işlerinden yorulmuştur.

Ferhat artık Suna'nın peşindedir. Suna'nın ailesin zarar veren Ferhat herkesi korkutmuştur. Murat ise Ferhat'ı Suna'dan uzak tutmak istese de intikamından hiçbir zaman vazgeçmeyecektir.

İKİSİNİ DE SEVDİM SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.