eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Kalbimdeki Deniz 27. bölüm fragmanı 22 Nisan son bölüm FOX TV

Kalbimdeki Deniz dizisinin 26. bölümü FOX TV ekranlarında yayında. Peki Kalbimdeki Deniz 27. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Kalbimdeki Deniz dizisinin 27. bölüm fragmanını ve 26. son bölümünü FOX TV ekranlarından full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özberk ile Kutsi'nin oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümüyle 29 Nisan Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

KALBİMDEKİ DENİZ 26. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz sonunda üzerine düşeni yaparak Diyar ile Serdem'i ikna ederek onlara umut olur. Mirat ise Deniz'e olan aşkını itiraf eder ancak Deniz ondan bir müddet süre ister. Ece ile Volkan arasındaki arkadaşlık ilerlerken Mustafa ise anne konusunu yeniden gündeme taşır. Mirat'ın halen bekar olduğu ortaya çıkar ve bu konuda Raşhet, Arun ile iletişime geçer. Zeynep ile Azize'yi bot devrilir ve gelen ölüm haberi herkesi sarsar. Mehmet ise sonunda Cemile ile evleneceklerini açıklar. Nejat ve Mirat dostluğunda ise bazı engeller ortaya çıkar. Alihan, Kıbrıs'ta mahkemeye çıkarak hakkında gelişen bazı gerçeklere ulaşır. Şebnem ise Alihan'ın kafasını karıştırmaya çalışır. Deniz ile Mirat ise Cemile'yi Mehmet'e istemeyi kafalarına koymuşlardır.

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.