eşya depolama

Kalbimdeki Deniz 28. bölüm tamamı 6 Mayıs FOX TV son bölüm

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinin 28. bölümü yayınlandı. Kalbimdeki Deniz 29. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Kalbimdeki Deniz dizisinin 28. son bölümünü haberimizdeki bağlantı linkinden FOX TV üzerinden full tek parça izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özberk ile Kutsi'nin oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

KALBİMDEKİ DENİZ 15. BÖLÜM ÖZETİ

Figen yaşadığı büyük şok sonrasında içine kapanarak ailesinden uzaklaşmaya başlar. Hülya ise Reşal'ın varlığından oldukça rahatsızdır. Mirat'ın atı kupa kazanınca Salman Ağa'dan bir sürpriz gelecektir. Mirat'ın dünyası Raşel'den öğrendiklerinden sonra alt üst olur. Raşel'in sırrını artık Deniz'de bilmektedir.

Zahide'nin oğlu Mustafa'yı bir sürpriz beklemektedir. Figen yeni bir deliliğin peşine kapılırken Mirat ve Deniz ise yanlış anlaşılmadan sonra bir tartışmanın eşiğine girerler.

KALBİMDEKİ DENİZ DİZİ KONUSU

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.