eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Kısmetse Olur 6 Mayıs haftanın finali Kanal D internetten canlı izle

Kısmetse Olur yarışmasından bir son dakika haberi geldi. Kısmetse Olur yarışması yarın 6 Mayıs Cumartesi gününden itibaren sadece Kanal D üzerinden internetten canlı olarak izleyebilecek. Kısmetse Olur yarın 6 Mayıs Cumartesi yayınlanacak mı? Kısmetse Olur haftanın finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kısmetse Olur yarın 6 Mayıs Cumartesi gününden itibaren yeni bölümleri ile kanald.com.tr’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü sunucu Seda Akgül’ün sunumuyla iki sezondur Kanal D ekranında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan program “Kısmetse Olur” 06 Mayıs Cumartesi günü itibariyle yoluna artık internet üzerinden devam etme kararı aldı

İzleyiciler aynı zamanda www.kanald.com.tr üzerinden “Kısmetse Olur” için oluşturulan sayfada programın eski bölümlerini de rahatlıkla izleyebilecek.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, büyük finali ile her cumartesi saat 10.00’da kanald.com.tr’den yayınlanacak olan program “Kısmetse Olur” ücretsiz olarak izlenebilecek.

Kısmetse Olur haftanın finali 6 Mayıs Cumartesi gününde saat 10.00'da kanald.com.tr adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

KISMETSE OLUR CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.