eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Savaşçı 3. bölüm fragmanı FOX TV son bölüm

Savaşçı dizisinin 2. bölümü FOX TV ekranlarında yayında. Savaşçı 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Savaşçı dizisinin 3. bölüm fragmanını ve 2. son bölümünü FOX TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un oynadığı Savaşçı dizisi yeni bölümüyle 30 Nisan Pazar akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

SAVAŞÇI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bir arkadaşlarını daha şehit veren Kılıç Timi sonunda Üsteğmen Serdar'ın hayatta olduğunun haberini alır ve Yüzbaşı Kağan’ında derhal harekete geçmeye karar verir. Kağan için ele geçmeyen bir şans olan bu olay sonrasında Serdar’a ulaşmak Tepegöz ile olan yarım hesabı kapatmak için fırsat haline dönüşür. Ama maalesef bazı sıkıntılar yaşanacaktır. Kılıç Timi'ni bir tuzak beklemektedir.

Kopuz Albay ile bu durumun bir tuzak olduğunu anlar ve adamlarını ölümden kurtarmak için son hamlesini yapar.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.