eşya depolama
Öne Çıkanlar savaş son durum popeyes şikayet sosyal medya trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm

Survivor 25 Nisan kim elendi? Acunn SMS sıralaması sonuçları 25 Nisan Salı

Survivor 2017 yarışmasında 25 Nisan Salı gecesinde elenecek olan yarışmacı belli olacak. Ünlüler takımından Sabriye, Şahika ve Sema eleme adayları arasında yer alıyor. Acunn.com 25 Nisan SMS sıralaması sonuçlarına da haberimizden ulaşabileceksiniz.

Survivor 25 Nisan 2017 kim elendi? sorusunun cevabı bu gece belli oluyor. Survivor fanlarının en çok merak ettiği soruların başında yer alan ödül oyunu kazananları da belli olacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından Sabriye, Şahika ve Sema Survivor eleme adayları.

SURVİVOR 25 NİSAN KİM ELENDİ?

Survivor 2017'nin 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde yapılan konseyde en az SMS desteğini alarak elenen isim Şahika Ercümen oldu.

Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak eleme adayları olarak belirlenmişti.

SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Şahika Ercümen, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça hırslı yarıştılar. Su topu oynayan iki takım yarışmacıları arasında yer yer gerginlikler yaşandı. Tuğçe ve Şahika arasında yaşanan gerginlikte el kol teması yaşanması Tuğçe'ye ihtar getirdi. Yarışmada iki takım yarışmacıları da birer tur kazandı. Durum 1-1 geldi ve oyun final etabına kaldı. Final etabında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve dokunulmazlığın sahibi oldular.

Sabriye, Şahika ve Sema 3 eleme adayı oldu. 1 eleme adayı da bugün belli olacak. Survivor'dan kimin eleneceği ise bir değişiklik olmazsa 25 Nisan Salı gecesi yayınlanacak bölümde belli olacak.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu.

Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Şahika Ercümen 16 Ocak 1985 Çanakkale doğumludur. Türkiye serbest dalış rekorunu elinde bulunduran Şahika Ercümen Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunudur. eğitim hayatına Başkent Üniversitesi yüksek lisans programı ile de devam etmektedir.

Şahika Ercümen'in kariyerine göz atmak gerekirse 2006 yılında İspanya'da serbest dalış şampiyonasına katılmış ve bu şampiyonada göstermiş olduğu başarı neticesinde Türkiye rekorunu da elinde bulundurmaktadır. Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda dinamik apnea Türkiye şampiyonasında tek nefesle havuzda 145,35 metre giderek Türkiye rekorunu kırmıştır. 2008-2010 yılları arasında Türkiye Sualtı Hokeyi Milli Takımı ile Avrupa üçüncülü elde etmiş olan Şahika Ercümen Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası'nda geçirdiği sakatlığa rağmen Avrupa Dördüncülüsi olmuştur.

2009 yılında serbest dalış Türkiye şampiyonluğunu elde eden Şahika Ercümen 2010 yılında Türkiye rekoru ve dünya rekoruna en yakın derecenin sahibi olmuştur. 2011 yılına gelindiğinde ise Avusralya'da buz altında tek nefeste 110 metrelik bir mesafeyi katetip hem erkeklerde hem de kadınlar Buzaltı Yatay dalış dünya rekorunu egale etmiştir. 2011 yılı içerisinde 60 metreye paletsiz dalarak yine bir rekora daha imzasını atmıştır Şahika Ercümen. 2014 yılına geldiğimizde ise Antalya'nın kaş ilçesinde paletsiz yaptığı dalışta 91 metreye dalarak dünya rekoru kırmış ve ardından paletsiz ip destekli serbest dalış kategorisinde 72 metrelik derece yaparak yeni bir dünya rekoruna da imzasını atmıştır.

2015 yılında Şahika Ercümen Antalya'nın Kaş İlçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası'nda paletli sabit ağırlık ip destekli dalış kategorisinde 70 metrelik kendi rekorunu kırarak 72 metreye dalmış ve yeni bir rekora daha imzasını atmıştır. 2016 yılına gelindiğinde ise Kaş-Hidayet Koyu'nda değişken apırlıklı paletsiz kategoride 93 metreye dalarak yeni bir rekora daha imza atmıştır.

SEMA APAK KİMDİR?

2017 yılı Survivor yarışmasında ünlüler takımında bulunan sporcu kişilerden bir tanesi olan milli atlet Sema Apak ya da Sema Aydemir Apak, 1985 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Milli sporcu olarak katılım sağladığı 400 metre engelli yarışlarda tanınan kısa mesafe koşucusu olan Sema Apak, 1.69 metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. Bu belirtilen rakamlar Survivor yarışmasına katılmadan önce ölçülen rakamlardır. 32 yaşına giren Sema Apak, geçtiğimiz yıllarda heptation branşında pek çok başarı yakalamıştır.

2012 Londra Yaz Olimpiyatları oyunlarına da katılarak, 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkınız kazanmıştır. 400 metre engelli branşı kapsamında sahip olduğu en iyi derecesini 6 Haziran 2012 yılında Ankara’da yapılmış olan yarışma sırasında 56.62 saniyelik derece ile elde etmeyi başarmıştır. Bunun dışında 2004 yılında Atina’da gerçekleştirilen Olimpiyat oyunlarında da çekiç atma sporcusu olan ve bu kategoride bronz madalya kazanmış olan, Eşref Apak ile evlenmiştir. Eşref Apak ile evlenen Sema Apak’ın Ali adında da bir oğlu bulunmaktadır. Survivor yarışması öncesinde Eşref Apak ve Sema Apak anlaşmalı olarak birbirlerinden ayrılmıştır.

Selma Apak, Avrupa Çoklu Branşlar Şampiyonasının ikinci liginde Heptatlon dalında 2005 senesinde 22. 2006 senesinde ise 19. olmuştur. Ayrıca Sema Apak, İzmir’de gerçekleştirilmiş olan Avrupa Takımlar Şampiyonası 1. Lig’de 4x100 metre bayrak yarışında mücadele etmiş ve Türkiye rekoru olan 44.71 saniyeyi koşmayı başarabilmiştir.

Survivor yarışmasında oynanan oyunların istatistiklerine bakıldığında Sema Apak, oynadığı oyunların büyük bir çoğunluğundan galibiyet ile ayrılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.