eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa

Survivor Son dakika : Turabi Elendi mi? Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı Açıkladı.

Bugün Survivor Yarışması TV8 Ekranlarında İzleyenleri ile bulacaşacak. Son dakika olarak haberler de konu olan TURABİ'nin yaptığı hakaretler, küfürler elenmesine sebeb olacakmı? Acun Ilıcalı Çok sert uyarılarda bulundu. Detayları haberimizde.

TV8'de yayınlanan Survivor izle, TV8 Survivor büyük dokunulmazlık oyununu kazanan takım acaba hangisi. Detayları haberimizden okuyun. Tv8'in En çok sevilen programı Survivor 2018 bu akşam ekranlarda. Survivor'da bu haftaya damgasını buran Turabi'nin kavgaları, hakaretleri ve acun ılıcalının büyük tepkisi oldu.

Bunun sonucunda acaba Turabi elenecek mi sorusu izleyenlerin aklına gelen ilk soru oldu. Acaba Acun ılıcalı bu konu hakkında ne yaptı. Survivor Turabi diskalifiye olması artık an meselesi Acun ılıcalı bu kadar hakaretlerde bulunarak Gönüllüler takımının üstüne giden Turabi'yi eleyecekmi? Bunların dışında acaba Survivor'da kim elendi Sorusuda en çok sorulan sorular arasında yer alıyor? Survivor dokunulmazlık oyununu bakalım hangi takım kazandı? İşte Survivor 57'inci haftanın yeni bölüm izle ve Turabi elendi mi haberleri sizleri birlikte Programdan sonra yayınlanmış olacak. Gönüllülerde Potaya Giren İlk İsimler Kimler?

Acun Ilıcalı Aksam Konseyinde Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Ve TURABİ için Sanki burası Turabinin çiftiliği sözünü kullandı. Herkesin Merakla beklediği Turabi Elendimi Sorusunun Cevabı İse TURABININ 5 MAÇ OYUN CEZASI OLDU ! Hiç bir ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununda oynamayacak

Şu anda halen aktif olarak yayında olan TV8'deki Survivor porgramı bittikden sonra elenen ve turabi hakkında olan açıklamayı sizlerle buradan paylaşmış olacağız. Haberimizi yakından takip etmeniz önemlidir.

Bu haftaki programla alakalı yorumları bizlerle paylaşabilirsiniz. Turabi Hakkında ve Genel Survivor hakkında Yorumlarınızı Haberin altına ekleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.