eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Vatanım Sensin 27. bölüm fragmanı 4 Mayıs Kanal D son bölüm tamamı

Vatanım Sensin dizisinin 26. bölümü Kanal D ekranlarında yayında. Vatanım Sensin 27. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin dizisinin 27. bölüm fragmanını ve 26. son bölümünü Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in oynadığı Vatanım Sensin dizisi yeni bölümüyle 11 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 26. BÖLÜM ÖZETİ

Selanik'te yaşanan olayların ardından Cevdet kendisini sırtından vuran kişinin Tevfik olduğunu anlar ve ona öfke duyar. Meclisin toplanma kararının verileceği şu günlerde Rıza Bey, vatanperverlerin yanına çekilmek istenir. Cevdet bunun için planlar yapmaktadır.

Tevfik konusunda casusluk edecek olan Azize'yi tehlikeli bir plan beklemektedir. Leon'un tutuklanması ile askeri mahkeme bir araya gelir. Vatana ihanetin bedelini ödemeye hazır olan Leon için Hilal elinden geleni yapmaktadır.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.