eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Felipe Melo'dan Bir Taraftara Hediye Bentley

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sarı kırmızılı takımın şampiyon olması halinde bir taraftara jest yapmaya hazırlanıyor..

 

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Galatasaray’da, Brezilyalı yıldız Felipe Melo’dan bir taraftara inanılmaz bir jest hazırlığı var. Didier Drogba, Karim Benzema ve Felipe Melo’nun da ortakları arasında yer aldığı B4L (Ömür Boyu Kardeşlik) isimli organizasyon şirketinin Türk ortaklarından Ümit Akbulut, Galatasaray’ın sezon sonunda şampiyon olması halinde bir sarı kırmızılı taraftara Bentley marka araba hediye edeceğini belirtti.

 

Felipe Melo ile beraber Bentley marka lüks araba ile poz veren Ümit Akbulut açıklamasında, “Felipe Melo, Galatasaray’ın şampiyon olması halinde, bir sarı kırmızılı taraftara Bentley marka lüks araba hediye edecek..” ifadelerine yer verdi.

 

Felipe Melo ise Bentley marka lük arabanın değerinin 1 milyon 200 TL değerinde olduğunu ifade ederek, çekilişin sosyal medya üzerinden yapılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.