eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr fırtına

IŞİD militanı: Rabbimiz boyunlarını vurun diyor
IŞİD’e katılarak İslam Devleti için savaşan C.A evine döndü. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan C.A IŞİD’i ve orada yaşananları anlattı.

Pazarda karı görmedim

Uzun süre gazetelerde manşet olan fotoğrafları yayınlanan IŞİD’in Rakka’da kadınları pazarda sattığı iddialarının kendisine sorulması üzerine Rakka’da beş ay kaldığını ve tek kadının pazarda satıldığını görmediğini söyledi. Cariye pazarının olduğunu da söyleyen IŞİD üyesi pazarın bir ev olduğunu üyelerin gidip beğendiklerini aldıklarını sokak ortasında bir yer olmadığını söyledi. Satın alınan kadınların hediye edilebileceğini ya da azat edilebileceğini de sözlerine ekleyen IŞİD üyesi kadını himayene aldığını söyledi. Evlenmeyi düşündüğünü ancak kadının kendisini istememesi üzerine evlenemediğini de belirten IŞİD üyesi bu yüzden evlenemediğini söyledi.

Rabbimiz boyunlarını kesin diyor

Eşcinsellerin cezalandırıldığını görmediğini ancak uyuşturucu satan bir adamın kafasının kesildiğini söyleyen C.A Allah’ın kâfirleri gördüğünüz zaman boyunlarını kesin dediğini söyledi. İşkence etmediklerini iddia eden IŞİD üyesi ya kafasına sıktıklarını ya da Allah’ın emrettiği gibi boyunlarını kestiklerini söyledi. Herkesin IŞİD’in diri diri insan yakmasına ses çıkartıp IŞİD’i kötülediğini söyleyen C.A Ürdün’ün kendilerine uçakla bomba attığını hatırlatarak kendi yaptıklarının kısasa kısas olduğunu ve bunu Allah’ın emrettiğini söyledi. Savaşta esir ettikleri kişilerin öldürülmesi üzerine de yorum yapan IŞİD militanı önce biat istediklerini daha sonra tebliğ ettiklerini ancak kafası basmıyor ise gereğini yaptıklarını ima etti.

İlk defa nasıl kelle kesti?

Irak’ta Peşmerge ile karşılaşıp onu esir aldığını belirten C.A adamı bağlayıp kendi yerlerine getirdiğinde herkesin kendisini övdüğünü söyledi. Daha sonra önce dinini tebliğ ettiğini ancak bir türlü esirin kabul etmediğini sonra diğer arkadaşına konuşmasını söylediğini esirin tekrardan reddettiğini söyleyen C.A kafası kesileceğini iman etmesini defalarca söylediğini de ifade etti. Ardından yapılacak bir şey kalmadığını belirten IŞİD militanı kesmek yerine kurşun sıkmayı istediğini ancak emrin kesmek olduğunu belirtti. Kendisine emre itaatin Peygambere itaat Peygambere itaatin de Allah’a itaat olduğunu söylediklerini belirten C.A beresini takım halkın içinde kestiğini söyledi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.