eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Cips, kola ve fastfood, sigaradan daha çabuk öldürüyor!
İngiltere'de yapılan araştırmalar kan donduran cinsten... İşlenmiş hazır gıdalar sigaradan bile daha ölümcül oldu ve 1. sıraya yerleşti.

Hazır gıdaların sigaradan daha zararlı olduğunu ortaya çıkaran İngiliz araştırmacılar, cip, fast food ve tatlıların ölümcül hastalıkların temelini oluşturduğunu açıkladılar.

İngiltere'de bu gıdaları tükettiği için ölenler %10.8 iken, sigara kullandığı için ölen kişiler %10.7 olarak belirtildi.

Araştırmacılar, kötü beslenme alışkanlıklarının hastalıklara neden olan en belirgin sebep olduğunun altını çizdi.



İlkokulu okuyan 5 çocuktan en az birinin obez, yetişkinlerden en az 3 kişinin aşırı kilolu olduğu da araştırmada dikkat çeken bir diğer öge...

Çikolata, şeker ve gazlı içecekleri tüketmeyin

İngiliz doktorlar, sağlıklı bir hayat sürmek için sigara alışkanlığının bırakılmasını ve sağlıklı beslenip spor yapılması gerektiğini vurguladı.

Yeni neslin sağlıklı yetişmesi için çikolata, şeker ve gazlı içecekler gibi gıdalara vergi getirilmesi ve porsiyonların küçültülmesi de talepler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.