eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

İnsanlar protez göz ile hayata tekrardan tutunmayı hedefliyor!
 İnsanlar protez göz ile hayata tekrardan tutunmayı hedefliyor!

Protez göz uygulaması ile insanların görme duyguları tekrardan kavuşturuluyor. Doç.Dr.Barış Yeniad yaptığı konuşmasında şu sözleri; "Çok iyi bir cerrahi ve birinci sınıf protez işçiliği ile hastaların çoğunda yüz güldürücü sonuçlar alınmaktadır" kullandı. 
Göz hastalıkları uzmanı Barış Yeniad, yaptığı açıklama da hastalar için ne kadar duygusal bir işlem olmasına rağmen görmeyen gözlerinin tekrardan görmesi için gerekli cerrahi işlemlerin yapıldığını vurguladı. Çevrenizde bulunan insanları, cisimleri ve doğayı hissetmek yerine artık kendi gözleriniz ile görebilirsiniz.

Göz hastalıkları uzmanı Doç.Dr.Barış Yeniad, cerrahi işlem uygulanmadan görmeyen gözlerinizin üzerine lens veya renkli kontaktlar sayesinde simetrik sonuçlar elde edebileceğimizi açıkladı. Uzman doktorumuz yaptığı açıklamada görmeyen gözlerin lens veya kontaktlar için uygun olması gerektiğine vurguladı. Gözlerinizin yapısı eğer cerrahi işlemler için uygun değilse uygun yapıya kavuşturulması gerektiğini açıkladı.

Protez göz tedavisi yapılan hastaların büyük çoğunluğunda olumlu sonuç alındığını belirtti. Protez göz uygulaması insanlar kozmetik amaçlı olarak da kullanabiliyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.