eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

İstediğiniz buruna beş adımda kavuşun!
 Burun estetiği ülkemiz de en çok operasyon yaptırılan bölgelerden birisi olmaktadır. En fazla burun estetiği yapan Op. Dr. Alpaslan Yıldırım, estetik hakkında genel açıklamalar da bulundu. Açıklamaları arasında özellikle burun estetiğinde öncelikle burnun yapısı ve değerlendirme sürecinin hastayla eş zamanlı yapılması gerektiğini savundu. 

Op. Dr. Yıldırım açıklamasında operasyon öncesinde, esnasında ve sonrasında oluşabilecek durumlardan söz etti. Operasyonların kesinlikle doğal sınırlar içerisinde ve yüz ile uyumunun bozulmaması gerektiğini belirtti. Burun estetiği operasyonlarının yüz ile uyumu bozulmadan doğal bir görüntü kazandırılmasıyla başarılı bir operasyon olabileceğini söyledi.

Burun estetiği operasyonlarında hastanın kafasında ki soruları gidermek ve uygun bir plan çizilmesi için beş adımın gerekliliğinden bahsetti. 

1) Burun estetiği yaptıracak kişi ile ameliyat öncesinde en az iki defa görüşülmesi ve uygun bir planın oluşturulmasını söyledi.
2) Hastaya ameliyat günü yapılacak uygulamalar tekrardan aktarılır. Bununla birlikte ameliyat ortamı hazırlanır.
3) Operasyon için hastaya gerekli muayeneler yapılır.
4) Burun estetiği planına göre belirlenen süre içerisinde ameliyat yapılır.
5) Estetik işlemi sonrasında uygun bir şekilde hasta bir gün koruma altına alınır. Bir gün yatış süresinin ardından hasta taburcu edilebilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.