eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Kanser Hastasına Penis Nakli Yapıldı
 Kanser Hastasına Penis Nakli Yapıldı

Dünyada bir ikinci olarak gerçekleşen penis nakli , geçtiğimiz günlerde ABD’de gerçekleşti. 15 saat süren ameliyat sonrasında başarılı bir operasyonla dünyada ikinci olan bu nakil gerçekleşti. Birkaç hafta içinde idrarını yapabilecek olan hasta, önümüzde ki aylarda ise cinsel aktivitelerine başlayabilecek.
ABD’nin Boston kentinden kanser hastası olan 64 yaşındaki Thomas Manning başarılı bir penis nakli ameliyatında başrol oynadı. 15 saatlik süren operasyonda nakledilen penisin başka bir ölen hastadan alındığı ve söz konusu hastaya nakledildiği, yapılan açıklamalar arasında yer aldı. Thomas, kanserle mücadele sırasında cinsel organını kaybederek son derece üzüntü verici bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Bunun üzerine doktorları hastayı tekrar hayata bağlayabilmek adına penis nakli yapabileceklerini müjdeledi. Daha önce Güney Afrika’da gerçekleşen bu nakil oldukça başarılı geçmişti. Thomas hastanede verdiği röportajında ise eskisi gibi olmak istediğini ve bu durumdan dolayı çok büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtmişti ve geçtiğimiz günlerde bu isteği gerçekleşerek sağlığına kavuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.