eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Sağlık Bakanlığından Müjdeli Açıklama Geldi! 15 bin personel alımı yapılacak ! Peki İlk Kimler Alınacak ?

 Sağlık bakanlığından yapılan açıklamda 15 bin personel alınacağı duyuruldu. Sağlık Personellerinin çoğunun hemşire olacağı haberlere bildirildi.

Yapılan Açıklamalara göre ; Ölçme ve seçme yerleştirme merkezi tarafından yapılan atamada başta olmak üzere bu yıl içerisinde en çok personel alımı sağlık bakanlığı tarafından yapılacak. 15 bin sağlık personelinin alınacağını duyuran bakanlıkta müjdeyi Sağlık Bakanı RECEP AKDAĞ verdi.

Personel alımlarının yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.
 
6 bin personel Eylül ayında!
 
Sağlık bakanı Recep AKTAĞ Dan gelen açıklamalar doğrultusunda Eylül ayında yapılacak alımların 6 bin personel olacağı da bildirildi.
Bu açıklama ile atama bekleyen sağlık personel adayları müjdeyi almış oldu. Recep Aktağdan tam olarak bir açıklama yapılmadı ama en çok personel alımın hemşireler üzerinden olacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.