eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

Abdurrahim Boynukalın AK Parti 5.olağan kongresinde divan üyesi seçildi!

Hürriyet Gazetesine yapılan taşlı sopalı saldırılarda yer alan AK Parti Gençlik Kolları başkanı Abdurrahim Boynukalın AK Parti 5.olağan kongresinde divan üyesi seçildi. Hürriyet gazetesi Abdurrahim Boynukalın'ın divan üyesi seçilmesinden rahatsız oldu.

AK PARTİ KONGRESİ 
'nde divan üyeleri, Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun da aralarında olduğu, parti yetkililerinin aday göstermesi ile, delegeler tarafından oy birliği seçildi.
Divan Başkanlığı'nı eski Başbakan Yardımcısı ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ üstlenirken, geçen hafta Hürriyet gazetesine yönelik saldırı sırasında, gazete önünde yer alarak ve açıklama yaparak dikkatleri üzerine çeken Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın 'da Divan üyesi olarak seçildi.


SALDIRININ ARDINDAN TEHDİT ETMİŞTİ
Geçen pazar akşamı Hürriyet'e taşlı sopalı saldırının baş aktörlerinden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, saldırının ardından tehditler yağdırarak yaptığı konuşmasında ''1 Kasım’da sonra defolup gidecekler” demişti. Saldırıdan bir gün sonra devletin resmi ajansı AA'ya konuşan Boynukalın, ''Eylem yapmaya devam edeceğiz. Buna alışmaya başlasınlar artık'' demişti.
Boynukalın'ın tehdit dolu açıklamasından sadece 9 saat sonra Hürriyet Gazetesi ikinci bir saldırıya daha uğramıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.